Presenttips.se logo

Vinnaren av "En tävling är en tävling är en tävling"

2012-12-18 av Christoffer
Vinnaren av "En tävling är en tävling är en tävling"

Tävlingen som byggde på en tävling som var ett resultat av en tävling...där vinsten bla. var en tävling, är nu avgjord. Om du inte hängde med i tävlingsreglerna så var du nog inte ensam, det var uppenbarligen en ganska klurig tävling att förstå.  En som dock gjorde det var vinnaren Daniela Brantlind.

Tävlingen handlade egentligen bara om att tipsa om en riktigt annorlunda eller kreativ tävling på nätet. Det viktiga var tävlingsupplägget snarare än själva vinsten och Danielas tips om den här tävlingen hos Hofh var det vinnande bidraget. En rolig och annorlunda (även numera avslutad) tävling!

Grattis Daniela som nu får välja mellan att ha sin egen tävling här på Presenttips.se eller att få välja samma vinst som vinnaren i de kommande måndagstävlingarna.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.