Annonsera på Presenttips.se

Presenttips.se är en mycket populär presentsida som ger kvalitativa presenttips till besökare. Om du ansvarar för marknadsföringen av en e-butik så kan du annonsera här på ett flertal olika sätt, anpassat efter den synlighet du vill ha och den budget du vill hålla. En fördel du kommer att upptäcka med att annonsera på Presenttips.se är att de förmedlade besökarna är nära köpbeslutet, vilket ger en hög konvertering från besökare till kund.

Vi har annonseringstyper för dig som driver en nischad e-handel med liten budget till företag som vill göra större kampanjer

För att få en prislista och förslag på hur just din butik kan dra nytta av att synas på Presenttips.se så är du välkommen att kontakta mig, Christoffer Björkwall, på annonsera@presenttips.se.

Presentrecensioner

Emellanåt gör vi presentrecensioner för olika produkter som passar extra bra som presenter. Vi testar och analyserar produkten ur ett presentperspektiv och beskriver presenten utförligt i en bloggartikel. Om du vill lyfta fram en present eller upplevelse här på Presenttips.se så kontakta mig på info@presenttips.se. Speciellt roliga, relevanta och bra presenter kan recenseras gratis!

Sponsra en tävling

Om du vill sponsra en tävling för att lyfta fram en produkt eller ert varumärke är det självklart fullt möjligt. Kontakta mig på info@presenttips.se och ange vilken typ av produkt ni kan sponsra med i såna fall.

Egenreklam på sajten

Det är inte tillåtet att göra reklam för egna produkter på sajten, även om det är relevant information. Det enda undantaget är (referens saknas) där ni uppmuntras till att tipsa om relevanta produkter från er egen onlinebutik. Gör det måttfullt och relevant på de förfrågningar där er produkt verkligen kan anses möta deras förfrågning.

En viktig punkt när ni tipsar om era produkter är att namnet ni använder måste vara er onlinebutiks namn! Det måste vara 100% klart för personen som frågar efter en present att ert svar är egenreklam.

Mvh

Christoffer Björkwall
Wall Cloud Productions AB