Prata och chatta med jultomten

2023-11-08 av Christoffer
Prata och chatta med jultomten - jultomten-chatbot

Är du nyfiken på hur det skulle vara att prata med jultomten? Vad kommer du få för julklappar i år? Hur hinner han dela ut alla julklappar varje år ? Och vad gör han egentligen på sin fritid?

Nu har du möjligheten att chatta med jultomten via vår jultomte-chatbot! Här kan du antingen chatta som vanligt eller prata med honom via datorns mikrofon! Jultomte-chatboten passar utmärkt för barn att prata med men kan behöva en förälder för hjälp för att komma igång.

Denna jultomte-chatbot kommer att vara aktiv under julen 2023 så passa på att chatta med den när den finns tillgänglig - och skriv gärna en kommentar här i blogginlägget om du har några tankar eller feedback!

Testa att chatta med jultomten här: https://www.presenttips.se/jul/jultomten


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.