9 sätt att visa omvärlden kärleken mellan dig och din partner

2015-02-05 av Christoffer
9 romantiska presenter som du kan dela med din partner

Att visa uppskattning för sin älskling är något vi alla borde göra lite oftare. Men det finns ju en dag på året när just detta ska göras lite extra, nämligen Alla hjärtans dag. På marknaden finns idag en hel del olika presenter och söta gåvor att ge bort till sin partner, men blir det inte lite roligare om det går att dela på presenten? Jo självklart! Ju fler desto bättre, som det gamla talesättet säger. Så för att visa upp för både varandra och för resten av världen att ni två är gjorda för varandra, är det bara att välja och vraka från den följande listan av presenter som är perfekta för er som par.

Tea for 2 - en tekopp för båda

1. Kaffe för två

Att sitta ner tillsammans med sin älskling vid frukostbordet är ett perfekt sätt att starta morgonen på. Ni hjälps åt att rosta bröd, hälla upp juice och servera varandra annat smått och gott som hör frukosten till. Men det är dags att ta gemenskapen ett steg längre. Denna kopp ser kanske helt normal ut vid första anblick, men den går att ta isär till två separata koppar. Dela den varma drycken med din parter på ett väldigt romantiskt och lite småroligt sätt. Frukosten kan ju inte bli mer kärleksfull.

Robert Rodriguez strumpbox Happy Socks

2. För två par fötter

Att matcha kläder med sin partner kan vara väldigt gulligt om det görs på rätt sätt. Genom att ha små detaljer i kläderna som matchar varandra färgmässigt eller på annat sätt, visar ni upp för världen att ni två är tillsammans. För att inte göra denna klädmatchning alltför uppenbar kan det vara smart att välja ett klädesplagg som inte nödvändigtvis drar så mycket uppmärksamhet till sig, men som ändå syns lite då och då. Strumpor är perfekt för detta! Detta kit från Happy Socks kommer med fyra olika par strumpor som alla matchar varandra färgmässigt. Dessutom är de olika designerna väldigt festliga och speciella. De kommer även i en fin box som senare kan användas till annan förvaring.

Kosta Boda glas You&Me

3. Kärleksglas till älskad dryck

För många är öl en väldigt speciell dryck. Det är helt enkelt något särskilt med att sitta ner med någon och bara prata över ett glas riktigt god öl. Nu kan du dela denna speciella upplevelse med din partner när du vill. Faktum är att allt kan göras ännu mer speciellt tack vare dessa vackert designade ölglas från Kosta Boda. De är utformade på ett sätt som ska få drycken att framhävas ordentligt samtidigt som de är väldigt vackra att titta på. Ett fint hjärta och texten ”You and me” gör att det inte råder någon tvekan om vad just ni känner för varandra när ni skålar med dessa kvalitetsglas.

225 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Örngott i Par - All My Love For You

4. Känn kärleken även i sömnen

Det är inte enbart i vaket tillstånd som det går att visa och känna kärlek från sin partner. Detta går även i drömmarnas värld och för att få lite hjälp på traven att skrida in i denna kärlek finns nu dessa fina och romantiska örngott. De kommer i par och är gjorda för att ligga bredvid varandra, alltså är de helt perfekta för dig och din partner! Låt det sammanflätade motivet som sträcker sig över båda kuddarna även sammanfläta dig och din partner i drömmarnas värld. Dessa romantiska örngott är en fin present att bädda med på Alla hjärtans dag och alla andra dagar som förtjänar lite extra kärlek.

299 kr hos MyHeart.se

Buybutton obsolete

His and Hers matchande armband

5. Både smycken och kärlek består

Allt som glittrar är guld, eller i det här fallet borstad titanium. Vill du visa din partner att denne har ensamrätt till ditt hjärta går det knappas att göra det på ett tydligare sätt än detta. Detta fina smyckesset kommer som en fin armring med ett symboliskt hjärtformat lås och som halsband med en lika symbolisk nyckel. Behåll armbanden själv och ge bort halsbandet med nyckeln till din partner. Det kommer aldrig mer råda någon tvivel om att det är just ni två, och inga andra, som hör ihop, nu och för evigt.

Kärleksvantar

6. Kroppskontakt året runt

Februari månad må gå i kärlekens tecken tack vare Alla hjärtans dag, men icke att förglömma är det också en av årets kallaste. Med alla ytterkläder och underställ är det inte särskilt lätt att lyckas få till lite kroppskontakt med sin käresta. Det finns helt enkelt alldeles för mycket tyg i vägen. Men tack vare dessa kärleksvantar går det i alla fall att mysa till långpromenaderna med lite handhållning. Kärleksvantarna kommer med en dubbelvante som du och din partner använder tillsammans och två normala vantar för ytterhänderna. Låt inte kylan stå i vägen för er kärlek.

Nyckelhållare för honom och henne

7. Håll romantisk koll på nycklarna

Nycklar är definitivt något som vi för det mesta inte har ordentlig koll på. Att lämna hemmet kan ta ett tag då det obligatoriska letandet efter nycklarna alltid är väldigt oförutsägbart. För att slippa denna stress och samtidigt göra hallen lite mer romantisk finns nu dessa praktiska och finurliga nyckelhållare. Välj fritt hur många manliga och kvinnliga nyckelhållare som behövs, montera upp dem i hallen och stick in nycklarna i dem när du kommit hem från dagens bravader. Du kommer aldrig behöva uppleva paniken som uppstår när nycklarna är borta någonsin igen.

Champagneglas - hjärta

8. Skåla med ditt hjärta

Champagne kan ju vara en av världens mest romantiska och festliga drycker. Att dela på en flaska av denna härligt bubblande dryck med sina älskade är väldigt svårt att slå. Nu kan upplevelsen bli ännu mer romantisk tack vare dessa vackert designade champagneglas och ställ från Culinary Concepts. Stället som är i form av ett hjärta tillsammans med de lyxigt silverpläterade glasen är ett måste vid särskilt romantiska tillfällen som du vill dela med din älskling. En perfekt present för Alla hjärtans dag och andra romantiska dagar som kräver den där extra touchen.

799 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Romantiskt kuddfodral

9. Sprid romantiken i hemmet

När kärleken väl slår till är den svår att hålla tillbaka. Så det är ju bara dumt att ens försöka hindra den från att komma fram precis överallt. På jobbet, på stan och självklart i hemmet. Med dessa romantiska kuddfodral blir det en enkel match för dig att få kärleken att flöda i alla rum. Placera dessa fina kuddfodral bredvid varandra i fåtöljen, soffan eller på sängen och se hur de tillsammans bildar ”I love you”. Perfekta att ha under alla de romantiska hemmakvällar då lite extra kuddar och filtar bara är ett stort plus. Kuddfodralen fungerar även var för sig, men precis som med dig och din partner är de absolut bäst när de är tillsammans.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.