8 anledningar varför en chokladask (fortfarande) är den bästa Alla Hjärtans Dag-presenten

2017-01-31 av Christoffer
8 anledningar varför en chokladask är den bästa Alla Hjärtans Dag-presenten

Detta blogginlägg sponsras av Gotterian.se - en nätbutik där du kan köpa ALLA möjliga sorters godis. Se vilka godissorter som är mest populära här.

Om två veckor är det dags för Alla Hjärtans Dag och hos de flesta par (i alla fall nya par) kommer det förmodligen någon gång diskuteras: Ska vi fira Alla Hjärtans Dag eller inte? Vissa avstår för att det är ett "kommersiellt påfund" och andra väljer att fira det antingen i all enkelhet eller mer storslaget med fina presenter och en fantastisk dejtkväll.

För er som inte tänkte fira eller ens uppmärksamma Alla Hjärtans Dag så är det kanske lika bra att läsa något annat blogginlägg. För er andra som tänkte gå "all in" finns det också många andra blogginlägg här på Presenttips.se som ger bra tips på presenter. Idag tänkte jag mest rikta mig till de som vill uppmärksamma utnyttja Alla Hjärtans Dag till att uppmärksamma sin partner lite extra - men ändå göra det enkelt.

Därför tänkte jag slå ett slag för klassikernas klassiker i Alla Hjärtans Dag-sammanhang: Chokladasken! Nu menar jag inte nödvändigtvis en trött Aladdin-ask men det kommer jag till längre fram i inlägget.

Chokladasken är en klassiker av så många olika anledningar:

  • Det är helt lagom present på Alla Hjärtans Dag. Inte för lite så att det känns som att det knappt är en present och inte för mycket för de som inte känner att Alla Hjärtans Dag är något man vill fira "på riktigt". Helt lagom, helt enkelt!

  • Choklad symboliserar njutning och att äta choklad är att njuta. Ett kärleksförhållande handlar (eller borde handla) om att njuta av varandra tillsammans. Symboliska presenter med en undermening är alltid bra!

  • En chokladask är något man kan njuta av tillsammans. Att fira Alla Hjärtans Dag bör handla om att göra något tillsammans.

  • Choklad (via kakaobönan) innehåller dopamin som är en lusthöjande signalsubstans i hjärnan. Varför det är positivt i ett kärleksförhållande kan du säkert räkna ut själv! Choklad innehåller också tryptofan, magnecium och kalcium som ger en rad andra positiva effekter i kroppen.

  • Choklad är kladdigt...och, ja, det är något positivt! Choklad som kladdar ner varandras kroppar kan vara en fröjd att "ta bort".

  • En chokladask är något förgängligt. Det är inte en present som riskerar att bli ett dåligt samvete (som tex ett klädesplagg eller en inredningspryl) för att man varken vill använda den eller har mage att slänga/sälja den.

  • En chokladask kan lätt levereras hem till din partner. Antingen om du råkar vara på annan ort just den 14:e februari eller om du bara vill ge din partner en överraskning i brevlådan.

  • En chokladask behöver inte nödvändigtvis vara en ask med praliner på 50-talsmanér. Det finns massor av varianter du kan köpa på nätet som kanske bättre passar din partner. Vad sägs om en låda Dumle eller 14 st Plopp till den som äääälskar detta istället?

Om du vill hitta varianter på chokladasken så ta en titt i Gotterians utsökta kategori med choklad. Här hittar du allt från vanliga chokladaskar till populära varianter av din partners favoritgodis! Vill du att din leverans ska komma fram exakt 14/2 så skriv då under ordernotering att "denna beställning skall skickas så den är framme exakt den 14 februari".


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.