Presenttips.se logo

Julmarknadstävling!

2015-11-23 av Christoffer
Julmarknadstävling på Presenttips.se - tävla och vinn!

Vi tänkte ju slå personligt rekord i antal jultävlingar nu och presenterar härmed tävling nummer två denna jul. I vår (referens saknas) som börjar idag kan du vinna presentkort från valfri nätbutik genom att fotografera en julmarknad du besöker och sen skriva en kommentar om julmarknaden här på Presenttips.se.

Läs alla regler, vad du vinner och hur du vinner på tävlingssidan!

På tal om julmarknader så kommer tipsen in i strid ström till sidan. Stort tack till alla som skickar in tips! Som du säkert känner till vid det här laget så har vi ju en sammanställning av (alla) julmarknader som finns i Sverige, i nuläget. Riktigt alla är det kanske inte än eftersom vi fortfarande hittar nya hela tiden men det är åtminstone den största samlingen av julmarknader på nätet.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Leif malmström - 2022-10-22

Jag tycker gå till jul marknad och köpa jul klappar