10 hjärtformade presenter att ge bort till ditt hjärta

2015-02-02 av Christoffer
Roliga och hjärtformade presenter för Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är på intåg. En dag som är kantad av kärlek i många olika former. Vare sig det gäller att visa extra kärlek till din partner, din familj eller dina vänner så är denna dag det perfekta tillfället att göra detta lite extra mycket. Som det hörs på namnet är den ultimata kärleksgåvan något i form av just ett hjärta. Hjärtan gör allt lite sötare och definitivt lite mer kärleksfullt. För att du ska hitta den perfekta presenten att ge bort till någon som förtjänar det extra mycket, har vi därför samlat ihop 10 stycken romantiska – och självklart hjärtformade – gåvor för dig att florera bland. I listan här nedanför finns något för alla, så ge dig in i en värld fylld av hjärtan och hitta något som representerar just din kärlek till din älskade.

Cupid's cushion

1. Förhöj soffmyset

Kärleksguden Amor har tagit sig in i inredningsbranschen och skapat en romantisk och fluffig kudde som lyser i kärlekens färg. Ge denna hjärtformade kudde ett kläm och se hela rummet fyllas av kärlek. Skulle glöden avta är det bara att byta ut batterierna så är kudden redo för fler romantiska kvällar i soffan.

360 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Hjärtformad tvål

2. Romantiskt i duschen

Det finns många ställen – både utanför och i hemmet – som är perfekta när det kommer till att visa lite extra romantik för varandra. Ett ställe som många kanske inte tänker så mycket på är badrummet, närmare bestämt duschen. Ett ypperligt tillfälle att dra uppmärksamheten till just duschen är genom att placera denna hjärtformade tvål i duschstället. Dra in din partner under varmvattnet och låt denna jordgubbsdoftande duschgel omfamna era sinnen och kroppar.

Hjärformade handvärmare i olika mönster

3. Kärlek till frusna händer

Som vi alla vet är februari en av årets kallare månader. Skönt är det då att kunna värma upp vardagen med lite kärlek. Till de som är extra frusna finns dessa hjärtformade handvärmare med olika kärleksfulla mönster på. Det enda som krävs av dig är att klicka på metallknappen. Redan efter någon sekund kommer du känna värmen sprida sig. Inför nästa användning är det bara att kasta ner handvärmarna i kokande vatten, så är de redo att börja värma igen.

Badrosor

4. Rosor som aldrig vissnar

Ett härligt bad sitter ju aldrig fel, speciellt inte med rätt sällskap. Med hjälp av dessa vackra rosor kan din badupplevelse bli ännu bättre än förut. Låt den underbara doften av blommor fylla ditt badrum och ge dig en känsla av avkoppling. Det bästa med just dessa rosor är också att de faktiskt aldrig vissnar. Så låt din kärlek till varma bad bestå med dessa delikata badrosor. Du väljer själv om du vill dela upplevelsen med någon eller inte.

Paraply Hjärta

5. Älska även regniga dagar

I Sverige upplever vi ganska ofta regn och rusk och aldrig någonsin tittar vi ut på den regndrypande omgivningen och känner kärlek. Nu kan vi i alla fall låtsas känna kärlek till regnet genom att använda detta röda, hjärtformade paraply. Du kommer inte enbart kunna dela en kärleksfull promenad med din älskling, utan du kommer även hjälpa till med att sprida kärlek och värme på stan. En enda blick på detta paraply och kärlekskänslorna är totala.

Hängsmycke med mandarinfärgat hjärta

6. Allt som glimmar är guld

Det heter ju att ”diamanter är en flickas bästa vän”, och det stämmer ju till viss del. Egentligen är väl alla smycken och ädelstenar allas bästa vän. Så om du vill visa lite extra kärlek till din partner på Alla hjärtans dag är det just smyckesvägen som gäller. Detta delikata lilla hjärtformade hängsmycke i ädelsten och silver kommer definitivt visa din partner exakt hur mycket kärlek du hyser denne. I år ett hängsmycke, nästa år en förlovningsring..

Hjärtformade örhängen från Edblad

7. Över öronen förälskad

Ett fint smycke fungerar till alla plagg och tillfällen. Något av det mest klassiska smyckesväg måste ändå vara ett par fina, men diskreta örhängen. Dessa hjärtformade örhängen i rostfritt stål kan bäras så väl till vardags som till fest. Eller varför inte på kontoret? Möjligheterna är många och det är tydligt att den person som gett bort detta smyckespar varit angelägen om att kärleken ska kunna synas var än de bärs.

Hjärtformat knivställ

8. Ett hugg i hjärtat

Köket är som vi alla vet hemmets hjärta. Här lagar vi den mat som ska mätta både våra egna och våra familjers magar. Oftast är de absolut godaste av dessa maträtter de som lagats med kärlek och för att få in ännu lite mer kärlek i detta rum finns nu detta fina hjärtformade knivställ. Förvara dina vassaste redskap i denna romantiska skapelse och känn kärleken strömma från första till sista hackad ingrediens.

799 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Red Heart Geléhjärtan

9. Det klassiska hjärtat

Dessa små godbitar är inte enbart till för Alla hjärtans dag. Nejdå, de fungerar året runt när du känner för att dela ut lite extra kärlek till dina nära och kära. Denna geléklassiker är dock en given sötsak när den 14 februari börjar närma sig. Med en härlig sockertäckt yta och ett mjukt inre är denna godbit med jordgubbssmak den perfekta gåvan till Alla hjärtans dag. Att de dessutom levereras i en lika romantisk och hjärtformad ask gör ju inte direkt godisvalet svårare!

Kärleksspelet: Kinky Heart

10. Ett hett spel i kärlek

Alla hjärtans dag är den dag på året då du har chansen att hetta upp ditt kärleksliv lite extra. Med all den oändliga kärleken i luften är det lätt att komma i stämning med din partner. Med Kinky Heart kan Alla hjärtans dag sluta på ett väldigt intimt och hett sätt. Turas om att dra utmaningar ur spelet som ni sedan genomför. Det kommer definitivt bli en natt att minnas länge.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.