Hjärtefina ätbara presenter till Alla Hjärtans Dag

2013-02-11 av Christoffer
Hjärtefina ätbara presenter till Alla Hjärtans Dag

Vill du överraska din älskade med något till Alla Hjärtans Dag? Känns det lite för mycket med nallar, smycken och andra presenter? En bra idé är att köpa något ätbart. Det är något ni kan göra tillsammans, det är inget man behöver spara på och det är uppskattat av de allra flesta.

Förra ett tag sen lyfte vi fram olika typer av choklad och sötsaker som passar extra bra till Alla Hjärtans Dag. Idag får du en närmare titt på lite mer matigare varianter som du kan göra åt, eller tillsammans med din käraste.

I ♥ frukost

Det finns en hel del saker man kan köpa som gör frukosten lite mer romantisk. Bortsett från att göra din älsklings favoritfrukostmat, strö lite rosenblad och pressa lite färsk juice så kan det vara en kul idé att sätta lite Alla Hjärtans Dag-karaktär på frukosten med dessa prylar.

hjärtformad stekpanna

Stek ägget i en hjärtformad stekpanna

Denna enkla stekpanna kan du steka ägg, pannkakor och liknande så att de blir hjärtformade.

rostat bröd love you

Love you på rostisen

Studier har visat att 87% av svenskarna vaknar varje morgon och undrar hur de ska få till ett “Love you”-meddelande på sin rostade macka. Nu slipper de undra!

49 kr hos Roliga prylar

Buybutton obsolete

I ♥ fika

hjärtformad kaka

Hjärtformad kakform

Köp en kakform som gör att du kan baka en hjärtformad kaka till kaffet. Det räcker alldeles utmärkt som en Alla Hjärtans Dag-present.

I love you-stämpel för kakor

 "I love you" på kakorna

Om du vill göra lite hemmagjorda kakor så sätt lite Alla Hjärtans Dag-piff på dem genom att stämpla dem med "I love you".

I ♥ efterrätt

bryleformar

Hjärtformade créme brulée-formar

I detta set med både gasbrännare och hjärtformade créme brulée-formar kan du göra en god, söt och riktigt fin efterrätt till din Alla Hjärtans Dag-middag.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.