Inga julmarknader 2020?

2020-12-13 av Christoffer
Inga julmarknader 2020?

Du har säkert redan märkt det och du hade säkert förstått det redan i november: att det (nästintill) inte blivit, eller blir, några julmarknader i år. Anledningen är, som allt annat i år, förstås Covid-19 och de restriktioner det medfört. Det var många som ställde in sina julmarknader redan i planeringsstadiet i oktober, när restriktionerna var att högst 50 personer fick samlas. När sedan smittospridningen ökade och restriktionerna blev striktare stängde praktiskt taget alla julmarknader helt.

Några få julmarknader hade "Digitala julmarknader" vilket ibland handlade om att man sålde samma saker på en webbsida och ibland på Facebook. Eftersom tanken och genomförandet är såpass långt ifrån vad en vanlig, traditionell julmarknad är så beslöt jag att inte lyfta fram dem. Blir det samma sak 2021 kanske jag får tänka om.

Det är förstås jättetråkigt om än inte lika tråkigt som att många inte kommer kunna träffa nära och kära till julen i år. Jag hoppas, liksom alla andra, att denna pandemi drar över så att folk får leva, vara friska och kanske sen också kunna gå på julmarknader och fira jul som vanligt nästa år istället.

Hoppas ni alla hittar julstämning på andra platser och att ni får en God Frisk Jul!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.