8 presenter för att visa att du uppskattar din vän

2014-11-14 av Freddi
8 presenter som visar att du uppskattar en vän

Vi har fars dag och mors dag för att visa att vi uppskattar att de är där för oss och älskar oss, men egentligen borde det väl också finnas en bästa väns dag - då din bästa vän ofta gör precis samma sak. Den bästa vännen kan ha funnits med sedan barndomen, eller varit någon du hittat som vuxen och helt enkelt kommit så nära, så snabbt, som om ni var tvillingsjälar som helt enkelt hör ihop. Bästa vännen följer med dig genom livet och finns alltid där, och är alltid vid din sida.

Den bästa vännen kan du ibland nästan ta för given - och på ett sätt ska det vara så, för det är någon du alltid är säker på finns där för dig. Men det skadar inte att visa uppskattning och bekräfta för vännen att denne är betydelsefull. Här kommer 8 fina presenter som du kan ge till din vän och visa att du uppskattar att denne finns där för dig - och att du finns där för din vän.

Presentkit: "En god vän"

1. Ge ett stöttande ord

En av en väns uppgifter är att plocka upp en när man är nere. Du berättar om dina bekymmer och vännen lyssnar och ger råd, tips och uppmuntrande ord. Men det är inte alltid du kan vara där. Du träffar (förmodligen) inte din vän under dygnets alla timmar - och då kan det vara fint att ge en present till din vän som ger peppning även om du inte är där. Detta paket innehåller anteckningsbok, morgonpepping-kort och kuvert.

283 kr hos kreativinsikt.se

Pärmar om vänskap

2. Allt du skulle vilja säga mellan två pärmar

Kanske är du inte en ordens mästare. Få är det. Du bär omkring på massor av känslor som du skulle vilja uttrycka, men allt du får ur dig känns platt och tråkigt i förhållande till det du känner. Du skulle så gärna vilja berätta för din vän - ur djupet av ditt hjärta - vad denne betyder, men det blir bara meningslösa fraser. Med denna bok kan du få hjälp på traven. 'Vänskap förgyller livet' - sätter ord på dina vänskapskänslor. Läs igenom boken, innan du ger bort den, och stryk under det som du vill säga till din vän.

80 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Unik vänskapsblomma

3. Låt vänskapen växa framför ögonen

Vänskap är inget statiskt. Den är inte klar från början, utan växer och blir starkare med åren - om man tar hand om den. Ett sätt att ta hand om sin vänskap är att visa uppskattning och ge bort en fin present. Kristallblomman Friends är en unik present som består av en burk innehållande en kristallsubstans som på 24 timmar växer upp till en kritsallblomma inuti burken - och är hela tiden upplyst av en LED-lampa. Den växer - precis som vänskapen.

Halssmycken med fina budskap

4. Ge vänskapens budskap

Ett vänskapligt budskap - ständigt närvarande - kan knyta dig närmre till din vän. Kreativ Insikt har ett vänskapssmycke med tre olika budskap från "Vänner möts i hjärtat"-kollektionen. Presenten är vackert förpackad och kommer med ett lyxigt kort i storleken 13 x 13. Smycket består av tre ringar i ett läderband. Ringarna bär texterna "Följ dina drömmar - det är ditt liv", "Öppna hjärtat för under", "Allt är möjligt - endast du sätter gränserna".

224 kr hos kreativinsikt.se

Vänskapsarmband - Pyssel i plåtask, neon

5. Skapa ditt eget vänskapssmycke

Kanske tycker du att färdigköpta presenter kan kännas lite för opersonliga. Vänskap är trots allt något ytterst personligt, och du kanske vill kunna ge något helt unikt som bara du och din vän har. Vad kan då vara bättre än att ge ett vänskapsarmband som du själv har gjort. Med detta set har du allt som behövs för att göra helt unika vänskapsarmband som binder samman dig med din vän.

iPhone 5-fodral: "Vänskap"

6. Vänskap på din iPhone

När du inte är tillsammans med din vän har du troligen mycket kontakt över telefon via alla de appar och medier som finns på en smartphone idag. Vänner finns mer eller mindre närvarande i din ficka dygnet runt - bara ett samtal, en ping eller en knuff borta.Ett snyggt mobilskal till vännens iPhone blir bekräftelse på detta.

Vänner DVD-box

7. Instruktionsvideo i vänskap

Nå, det kanske inte är en instruktionsvideo i vanlig bemärkelse - men det är många, många timmar av underhållande och berörande sitcom på ämnet vänskap. Ingen av oss väl har glömt våra vänner från "Vänner", med Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing och Ross Geller. Vänskap är inte bara en dans på rosor, det är gräl och smärta också - men på slutänden finns man alltid där för varandra. "Vänner" visade oss det, och kan göra det igen. En box med hela serien blir en perfekt present.

499 kr hos CDon

Buybutton obsolete

T-shirt: "Friendship Algorithm"

8. The Friendship Algorithm

Om du inte var så mycket för serien "Vänner" - eller frågar dig: "Chandler vem då?" Du kan ha ju ha varit född i en post-vännertid och hellre vill hämta din presentinspiration från en serie om vänskap som går på tv idag. Då är "Big Bang Theory" ypperlig. Inte bara handlar den om vänskap utan även om otippad vänskap som kan uppstå mellan olika sorters människor i olika sammanhang. Och inte nog med det, de har även utvecklat en särskild algoritm för vänskap som nu finns att få tryckt på en tröja " The Friendship Algorithm".


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.