Nio alla hjärtans dag-presenter för dig som har en tajt budget

2015-02-04 av Christoffer
Nio plånboksvänliga Alla hjärtansdag-presenter

Alla hjärtans dag är en av alla de speciella dagar på året då den kommersiella marknaden går på högvarv. Den speciella chokladen, korten och blombuketterna plockas fram på hyllorna och prismärks speciellt för denna dag. Men vad ska en ta sig till om pengarna på kontot inte riktigt räcker till, men om en speciell present ändå ska ges bort? Vi har bestämt oss för att göra din jakt på en plånboksvänlig present lite lättare och har därför listat nio olika Alla hjärtansdag presenter som även du med en tight budget kan köpa och ge bort till dina nära och kära. Materialistiska ting är inte allt i livet, men det är alltid kul att kunna ge bort något litet till de som betyder mest ändå!

kärlekspiller romantisk present

1. En riktig kärleksdrog

Att komma in på kontoret en tidig måndagsmorgon, öppna väskan och hitta en lapp med en liten kärlekshälsning från sin älskling gör genast berget av arbetsuppgifter lite lättare att ta sig igenom. Detsamma gäller alla former av hemliga lappar som dyker upp och överraskar lite här och var. På kylskåpet, i matlådan, på hallmattan, ja möjligheterna är många och varje gång sprider glädjen sig genom kroppen. Nu har dessa lappar tagits ett steg längre. I denna glasburk fylld med färgglada kärlekspiller i plast kan du göra din älsklings dag eller dagar lite bättre. Skriv några fina ord på en lapp och stoppa in denna pillret. Dessa kärlekspiller kommer garanterat göra succé varje gång de brukas!

magic egg-planta som säger i love you

2. Se kärleken frodas

Blommor har sedan tidernas begynnelse haft många meningar och symbolik. En av de främsta är kärlek, och detta blir extra tydligt med denna lilla äggomslutna planta. Till en början ser det inte mycket ut för världen, men några timmar efter att du vattnat det lilla äggen börjar saker hända. Se hur en ståtlig växt träder fram med budskapet ”I love you” inpräntat på ena bladet. Om du efter någon månad planterar om växten till en större kruka kommer du dessutom kunna läsa det fina budskapet varje dag under en väldigt lång period. Perfekt för dig med gröna fingrar som vill visa lite extra uppskattning.

lakrits

3. Söt som lakrits

En riktigt trevlig godisbit sitter aldrig fel, speciellt inte på Alla hjärtans dag. Geléhallon och hjärtformade chokladpraliner i all ära, men dessa rosa lakritskulor känns både roligare och kanske till och med mer romantiska! Så fort godisbitarna stoppas i munnen bildas en smakexplosion. Den härliga sötlakritsen som är doppad i den finaste belgiska chokladen och sedan rullade i ett pulver av frystorkade hallon och jordgubbar kommer lämna dig med ett begär av mer. En ryslig bra present till en älskling som är en gottegris och som har en förkärlek till lakrits.

Från 89 kr hos Bluebox

Folieballong I Love You

4. Sväva runt i kärlekens tecken

Ballonger är perfekt dekoration när det kommer till att fira. Oavsett om det gäller födelsedagar eller andra tillfällen så förhöjs stämningen direkt så fort en eller flera ballonger blir en del av festligheterna. Detsamma gäller ju självklart för Alla hjärtans dag! Denna härliga, hjärtformade ballong med texten ”I love you” skrivet i stora snirkliga bokstäver är en perfekt gåva till din älskling denna speciella dag i februari. När ballongen börjar sjunga på sista versen är det bara att suga ut heliumet och dela en härlig skrattfest med varandra istället. Snacka om mångsidig och upplyftande present!

Doftljus "Jag Älskar Dig..."

5. Låt kärleken skina igenom

I dessa mörka tider är det alltid trevligt att på något sätt kunna ljusa upp i hemmets vrå. Lampor och lysrör gör jobbet bra, men de hjälper inte riktigt till med mysfaktorn. Att istället använda sig av ett ljus eller fler skapar både ett härligt ljus och en riktigt mysig och varm känsla i rummet. Eftersom Alla hjärtans dag är en dag där mys är en väldigt given del blir det extra trevligt med ett lite genomtänkt ljus. Detta härliga doftljus i vanilj är ett perfekt ljus att tända tillsammans med din älskling. I skenet av den lilla lågan går det att urskilja orden ”Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går”. Detta tillsammans med spetsbandet och sidenrosetten som omfamnar doftljuset gör det till en perfekt myshöjare för dig och din partner.

lyxig tvål

6. En doft av kärlek

Att retro blivit en stor trend de senaste åren kommer inte som en överraskning för någon. Både vinylskivor, kläder och dekorationsprylar ska gärna gå i denna retro-anda. Nu har denna trend även kommit till badrumssaker, och inte minst tvålar. Med denna fina och väldoftande tvål kombineras retro med kärlek, vilket är väldigt passande nu till Alla hjärtans dag. Den dekorativa plåtasken som tvålen kommer i har budskapet ”I love you” på locket och detta står klart när tvålen väl kommer till användning. Denna högkvalitativa tvål med sin uppfriskande doft Sea Kelt kommer definitivt ge dina vinterhänder den kärlek de behöver.

79 kr hos Presenteriet

Buybutton obsolete

Mitt hjärtas vackra ängel

7. Älskade ängel

I dagens samhälle är det inte ovanligt att nära och kära lever i olika städer, om inte helt olika länder. På grund av detta kan det bli svårt att ses så ofta som önskat. Men det finns ju självklart en lösning på detta och det är att ta hjälp av den gamla hederliga postservicen – eller internet såklart, men det är något speciellt med att få hem ett fysiskt och handskrivet brev från någon. Detta vackra kort prytt av en ängel som badar i ljus är ett självklart val när det är kärleksfulla meddelanden som ska skrivas. Skicka iväg det på posten i ett matchande kuvert eller ge själv bort det till din käresta.

30 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Presentbok - Till min älskling

8. Låt andra tala för dig

Att känslor påverkar alla våra sinnen är ett som är säkert. Kanske är kärlek den känsla som påverkar absolut mest och därför blir det många gånger svårt att på ett fint sätt uttrycka sig i tal och i skrift. Om du har en älskling där hemma som du vill överösa med fina lovord, men som samtidigt gör dig så knäsvag att allt som kommer ur din mun låter som svammel är det bättre att låta erkända författare och hängivna älskare från förr att tala för dig. Boken Till min älskling är fylld av vackra kärlekscitat från många år tillbaka. Citat som kommer få din älskade att förstå precis hur du känner.

80 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

Engångskamera hjärtan

9. Varje ögonblick räknas

Något som vi blivit väldigt mycket sämre på nu när tekniken legat på frammarsch är att komma ihåg alla de fina ögonblick som vi delar med våra nära och kära. Visst använder vi våra mobilkameror, men dessa bilder glöms efter ett tag bort i ett virrvarr av mappar på datorn. Tacka vet jag den gamla goda tiden när bilder togs och framkallades för att sedan ramas in eller stuvas in i fina fotoalbum med personliga undertexter. Men denna tid är inte förbi. Med denna fina och hjärtprydda engångskamera kan du återigen föreviga dina minnen med din älskling och senare dessutom rama in dem och komma ihåg dem för alltid.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.