Vinnaren av den Stora Jultävlingen 2014

2014-12-12 av Christoffer
Vinnaren av den Stora Jultävlingen 2014
Foto: Upplevelse.com

Det dröjde till den 11:e december innan någon lyckades lista ut vad den hemliga julklappen var. Ledtrådarna var med flit inte lika tydliga som förra året, för att kunna dra ut på tävlingen lite längre men när det var uppenbart att upplevelsen var något som var i rörelse och att man satt ned så fanns det rätt få alternativ kvar att gissa på.

Rätt svar var alltså upplevelsen att få provåka monsterbilen KTM X-Bow och det var (återigen) Daniela som vann. Daniela är en av de mest frekventa tävlingsdeltagarna på sidan och har vunnit hela fyra gånger! Stort grattis till Daniela som alltså vinner en provåkning, eller snarare ett presentkort på 800 kr på Upplevelse.com!

Det blir förhoppningsvis ytterligare en tävling till innan julafton. Kanske någon av de mest populära, tex Pratbubble-tävlingen eller "Svara sist"-tävlingen! Vilken är du mest sugen på? Se våra tidigare tävlingar här.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.