Topp-5 bästa nätbutikerna med roliga prylar

2012-12-05 av Christoffer
Topp-5 bästa nätbutikerna med roliga prylar

Det är en ganska tydlig nisch av nätbutiker som marknadsför "roliga prylar". Här samlar vi butiker som säljer roliga, finurliga och smarta prylar - som inte nödvändigtvis behöver vara användbara men som ofta är det. Detta är butiker där du hittar presenter som får mottagaren att säga "Nej, vad coolt!!".

  1. CoolStuff.se - CoolStuff.se har funnits med länge och länge varit föregångaren i denna niche. Det är en inspirerande och rolig sida med fantastiska prylar och man får känslan att Coolstuff väljer kvalitet över kvantitet. Det är helt enkelt riktigt roligt att shoppa på CoolStuff!

  2. RoligaPrylar.se - Roliga Prylar ligger inte långt efter CoolStuff, det känns som att de har ett större utbud än CoolStuff och har lite större variation. Här finns, förutom många smarta och roliga prylar, även väldigt nichade presenter.

  3. SmartaSaker.se - SmartaSaker.se har inte samma utbud av just "roliga" prylar men många väldigt fiffiga och smarta prylar som känns väldigt unika.

  4. Fun Gadgets - FunGadgets är en snygg, enkel och smidig sida att hitta roliga prylar på. Fun Gadgets delar många av de saker man kan hitta på CoolStuff.se och Roliga Prylar.se men har också unika prylar.

  5. Partykungen.se - Partykungen har lite annorlunda varianter av roliga prylar än ovanstående butiker. Det är lite fräckare och lite mer festinriktat och passar förmodligen en lite yngre målgrupp.

Bluebox hade förmodligen passat bra in här också men eftersom de har ett mycket bredare sortiment så nominerades de inte till denna kategori.

Hur har vi gjort bedömningen?

När vi gör våra topp-5 bedömningar över presentbutiker av olika slag baserar vi dem främst på:

  • Generellt - Är detta en bra butik att leta presenter på?
  • Utbud - Har de ett stort utbud av presenter?
  • Unikt och annorlunda - Har de samma sak som alla andra eller har de lyckats hitta egna produkter?
  • Lätt, snyggt och enkelt att shoppa på sidan - Är sidan ful och plåttrig eller är den snygg, kul, inspirerande och enkel att surfa runt på?
  • Vi tar även viss hänsyn till priser och upplevd kvalitetskänsla på produkterna (baserat på produktbilder!).

Det är dock inte lätt att göra generella, objektiva bedömning och det finns många fler aspekter att ta hänsyn till. Läs mer om vad vi inte bedömer etc här!

Håller du inte med?

Håller du inte med vår lista? Skriv gärna din topp-5 lista för butiker med "roliga prylar" på nätet i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.