10 roliga adventskalendrar till barnen

2015-11-21 av Sandra
10 roliga adventskalendrar till barnen

Den härliga julstämningen infinner sig som bäst när man räknar dagarna och riktigt längtar efter julafton. Ett sätt att räkna ner till julafton är att öppna de 24 luckorna på en adventskalender. Presenttips.se har tagit pulsen på årets julprylar och tipsar här om 10 adventskalendrar du kan köpa på nätet.

pixi bok adventskalender julkalender

1. Pixi adventskalender

Med sin fina bokkalender har Pixi lyckats skapa en adventskalender som passar hela familjen. Bakom 24 luckor gömmer sig böcker du och dina barn kan läsa tillsammans – ett nytt äventyr ni kan ta del av varje dag under advent! Förutom att rymma roliga stunder är omslaget på Pixi adventskalender ett litet mästerverk i sin egen rätt.

199 kr hos LekMer.se

Buybutton obsolete

playmobil julkalender adventskalender

2. Playmobil adventskalender

Barnen kommer att vara spända av förväntan inför att få öppna luckorna till denna adventskalender från Playmobil med havsäventyr och pirater! I årets Playmobil adventskalender bjuds det på en alldeles särskild upplevelse till havs: ditt barn har hamnat på en skattö full med pirater. Som om det inte vore tillräckligt spännande finns det också ett piratspöke på ön…

249 kr hos Bamba.se

Buybutton obsolete

modellera, play-doh

3. Play-Doh adventskalender

Att knåda, dega och formge i regnbågens alla färger gör det ännu roligare att vänta på att jultomten ska komma. Play-Doh adventskalender innehåller allt det du och dina barn behöver för att släppa fantasin lös med play-doh-lera, och är tvivelsutan en perfekt present till den pyssliga i familjen.

279 kr hos CDon

lego star wars julkalender adventskalender

4. Lego Star Wars adventskalender

LEGO har gjort det väldigt svårt att bärga sig. Med LEGO Star Wars adventskalender kommer barnen hoppa upp ur sängen på morgnarna bara för att få se vilka LEGO-figurer och klossar som ingår i årets största rymdäventyr. Leksetet innehåller även en lekmatta att samla rymdflottan på.

369 kr hos Lekia

brio tåg adventskalender och julkalender

5. Brio adventskalender

Julen är en vacker och förunderlig tid, något Brio har tagit fasta på i sin adventskalender. Brio adventskalender rymmer såväl de klassiska träjärnvägsspåren och ett tåg som juliga figurer och ett praktfullt stationshus. Det är dags att spåra upp!

349 kr hos LekMer.se

Buybutton obsolete

jul på bondgården adventskalender

6. Jul på bondgården-adventskalender

Schleich är en populär tillverkare av figurer och har gjort sig kända för bland annat sina bondgårdsdjur i plast. Jag blev själv väldigt glad när jag såg denna Schleich adventskalender med bondgårdstema. Att leka med träladan och plastdjuren var nämligen något av det bästa jag själv visste att göra när jag var liten.

279 kr hos Bamba.se

Buybutton obsolete

lego friends adventskalender

7. Lego Friends adventskalender

Fira jul med det härliga kompisgänget från LEGO Friends! I år har LEGO tagit fram en adventskalender med det där lilla extra. LEGO Friends adventskalender gör det möjligt för de små att leka julmarknad. Leksetet, som är fördelat bakom 24 luckor, innehåller allt från godisstånd och julgran till snögubbe och LEGO Friends-figurer.

351 kr hos CDon

Barbie adventskalender

8. Barbie adventskalender

Barbie adventskalender från Mattel är tillägnad alla de som gillar glitter, glam och roliga överraskningar. De olika accessoarerna som barnet får under 24 dagar smyckar både Barbie och hennes vänner – och på julafton får ditt barn en snygg accessoar till sig själv.

179 kr hos Bamba.se

Buybutton obsolete

mumin adventskalender

9. Mumin adventskalender

Många av oss har vuxit upp med Tove Janssons Mumintrollen och älskar de olika karaktärerna man får möta i muminvärlden. I Mumin adventskalender får dina barn en ny muminfigur i plast varje dag under 24 dagar. Det är svårt att inte tokgilla den här adventskalendern med både ett vackert yttre och inre.

149 kr hos LekMer.se

Buybutton obsolete

jelly belly adventskalender

10. Adventskalender med Jelly Belly-godis

Denna sista adventskalender passar även minst lika bra för vuxna. Så, kolla in denna snygga, och smaskiga (!), adventskalendern från Jelly Belly. Fram tills julafton får du en ny smak på godisbönorna varje dag.

249 kr hos Partykungen

Buybutton obsolete


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.