Presenttips.se logo

12 konstiga presenter som kändisar fått och gett

2012-12-05 av Sophie
12 konstiga presenter som kändisar fått och gett
Foto: Grant Cochrane / freedigitalphotos.net

Att vara kändis är nog trevligt ibland men kanske inte så roligt andra gånger - till exempel när man ska köpa en present till sin (lika kända) partner. Förr eller senare kommer skvallerpressen nysta reda på vad det var man gav. Har man då gett en ny fin stekpanna till sin älskade (som hon älskade och precis den hon önskade) så kommer man likförbannat att framstå som snål.

Att ge en present blir nästan ett statement man, som kändis, måste göra. Kombinera detta med att man ibland har absurda mängder pengar så blir resultatet en mängd roliga presenter. Idag presenterar vi 12 annorlunda och roliga presenter som olika kändisar gett till sina vänner.

1. Lady Gagas rafflande present till Beyonce

Lady Gaga slog på stort när sångerskan Beyonce fyllde år. Hon gav nämligen bort en piska och ett underklädesset, båda dekorerade med matchande diamanter. Detta val av gåva går helt i linje med Lady Gagas excentriska stil och attityd. Huruvida Beyonce, eller hennes make Jay Z för den delen, uppskattade presenten förtäljer inte historien.

2. Ett fall för Brad Pitt

Kärleksparet Angelina Jolie och Brad Pitt är ett av vår tids mest omskrivna – så till den grad att de numera benämns med termen ”Brangelina”. Man kan inte säga annat än att de själva späder på sin egen hype, framför allt inte när man hör vilka presenter de ger varandra. På sin födelsedag fick Mr Pitt nämligen ett vattenfall av sin Angelina; ett självklart val eftersom han tydligen alltid drömt om ett hem med porlande vattenljud runt husknuten.

3. Oprahs vattniga gåva till sina anställda

När Oprah Winfrey skulle shoppa julklappar gick det antagligen till ungefär såhär: hon kom till hallen, eventuellt ytterdörren, innan det slog henne att ”nej, det är ju så trångt i affärerna nu, jag köper helt enkelt kryssningsbiljetter till alla istället!”. Enligt skvallerpressen investerade hon nämligen i båtbiljetter till sina 1.700 anställda, värda 5.400 dollar styck.

4. En fantom till Beckham

Victoria Beckham ville av allt att döma ge sin make något extra i julklapp. Enligt UK MSN Money spenderade hon nämligen cirka 428.000 dollar på vrålåket Rolls Royce Phantom, som en modest julklapp till David. Han återgäldade klappen genom att ge sin fru ett nätt litet halsband, prytt med mer än 100 äkta rubiner. Snacka om att lägga upp förväntningarna till nästa år!

5. Ashtons fotopresent till Demi

Ashton Kutcher och Demi Moore var ett kändispar med alla förutsättningar att ge varandra storslagna presenter. En jul gav Ashton sin dåvarande fru en 500-sidig fotobok med fotografen Peter Beard’s arbete från 60-talet. Den införskaffades på exklusiva Barney’s, och eftersom den bara existerar i 2,500 exemplar låg prislappen på 2,500 dollar. Smakar det så kostar det!

6. Riktigt cheesy av Tyra Banks

Bara för att man blivit multimiljonär betyder inte det att man ger upp livets små glädjeämnen - som exempelvis skräpmat. När Tyra Banks höll en julfest för sitt team delade hon nämligen ut julklappar i ätbar form till alla, bestående av festligt dekorerade påsar, fyllda med cheeseburgarefrån McDonalds.

7. En fartfylld present till Pitt Jr.

Brad Pitt är en stjärna som vet att uppskatta fartfyllda äventyr. Detta är antagligen något han önskar föra vidare till sin son – i julklapp fick sonen Maddox nämligen en resa till en gokartbana i södra Frankrike. Upplevelsen inkluderade, enligt People Magazine, såväl körtid som lädermundering.

8. En ljus julklappsidé från McConaughey?

Stjärnan Matthew McConaughey tycks trots sitt kändisskap ha kvar fötterna på jorden, rapporterar AskMen.com. Det fick hans familj beviset på när de i julklapp fick ta emot varsin huvudlampa, med motiveringen att de alltid skulle kunna se vad de gjorde. Det kunde varit värre, tänkte de säkert, vi kunde fått ostburgare!

9. En uppmaning från presidentfrun

Att Michelle Obama värdesätter skrivandets konst, det fick Laura Bush känna på år 2009. Då fick Bush nämligen ett vackert inslaget paket, innehållandes en dagbok och en penna. Obamas tanke med presenten var att Bush skulle kunna börja skriva sina memoarer. Huruvida Bush drabbades av åldersnoja på grund av en sådan uppmaning låter vi vara osagt.

10. Inget att hänga i julgranen, Nelly Furtado!

När sångerskan Nelly Furtado var 12 år gammal fick hon en oväntad julklapp av en kille i sin klass, nämligen ett par örhängen i form av julgranar. Hon berättar hur hon först låtsades bli glad, trots att hon tyckte att de var fruktansvärda. Dagen därpå låtsades att hon hade tappat bort dem. Till saken hör att hon ett par år senare blev avslöjad – killen stötte nämligen ihop med Nellys kompis, som i sina öron bar just de julgransformade örhängen han hade köpt till sin favoritsångfågel.

11. Ska jag verkligen stoppa den här i munnen, Miley?

Miley Cyrus pojkvän vet garanterat vad det innebär att le konstlat och låtsas vara tacksam. På sin födelsedag fick han nämligen, av Miley, en tårta formad som en penis. Presenten gav upphov till en del bilder som uppskattades av skvallerpressen – vad födelsedagsbarnet själv tyckte kan man bara spekulera i.

12. Molly Nutley slår på st...litet

När Molly Nutley, känd från tv-programmet Let’s Dance, skulle fira sin danspartner Calle Sterners 23-årsdag blev presentskörden något av en flopp. Han fick nämligen – ingenting. ”Nej, jag har inte hittat något som passar bra ännu”, förklarar hon sig inför Expressen. Hon borde kanske investerat i (referens saknas) i alla fall, tycker man?

Har du nåt bra skvaller?

Har du läst om nån rolig julklapp, nån konstig födelsedagspresent eller liknande som en kändis gett eller fått? Tipsa alla i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.