Bröllopsdagspresenter till din älskade

2014-10-20 av Freddi
Bröllopsdagspresenter som eldar på kärleken

Bröllopet var vackert, romantiskt och precis det ni hade hoppats på. Bröllopsresan var avkopplande och drömsk och ni kunde njuta av varandra. Det slog gnistor och kärleken vibrerade mellan er. Sedan kom vardagen och långsamt falnade en del av den magi som amgav er vid tiden runt bröllopet. Ni älskar fortfarande varandra och ni säger fina saker till varandra men visst kan man sakna det där som var så magiskt? Nu närmar sig bröllopsdagen - minnesdagen av när ni två blev en så här följer 10 presenter du kan ge till din älskade på bröllopsdagen, för att återkalla lite av den där magin.

Handgjorda chokladpraliner

1. Handgjorda chokladpraliner från Stockholm

Det kan ju mycket möjligt vara så att ni fortfarande har kvar spänningen - eller att ni kanske inte saknar den så jättemycket. Då är det viktiga en stilla kärleksbetygelse. En present som visar omtanke och som känns lite utöver vardagen. Med 18 praliner från Handgjort Stockholm kan ni sjunka ner framför tv:n eller brasan och mysa. Ni kan prata om minnen från bröllopet, och resan, och vara fullt tillfreds och lyckliga med tillvaron.

Romantisk dubbelvante

2. Hålla händerna även när det är kallt

Smitten Mitten Vantar är en liten gnisttändare. När relationens eld sjunkit ner till en stilla men varm glöd, kan det hända att ni inte håller så mycket i hand, eller kramas lika mycket, som ni en gång gjorde. Det kan komma upp ursäkter som att man inte kan hålla händerna när det är kallt ute - för då fryser man. Men med denna dubbelvante kan man hålla hand på riktigt, och ändå vara varm. Händerna blir varma och hjärtat än varmare.

Matchande kärleksfulla Disneytröjor

3. Mr & Mrs perfekta paret

Ni två blev en när ni gifte er och kanske vill minnas det, utan att överdriva. Med lite Disneybetonad charm kan ni klä er i dessa matchande hood-tröjor med Musse och Mimmi-motiv. Det viktiga är att tröjorna hör i hop. Precis som ni.

Michael Kors-klockor

4. Michael Kors ger stil till paret

Här finns samma sammankopplande grundtanke - men med mer stil och elegans. Detta är ett fantastiskt vackert etui, med ett par klockor designade av Michael Kors (ni vet, en av domarna i Project Runway). Bortsett från lite olika storlek är de inte överdrivet maskulina eller feminina och kan bäras av vem som - men har en gemensam design och känsla som får er att uppleva att ni hör ihop. Varje gång ni ser på klockan kommer ni att tänka på varandra.

30145 USD hos Amazon.com

Buybutton obsolete

Matchande halsband med klockor

5. Samma tid, lägre pris

Om Michael Kors känns lite för mastigt för er budget, kan ni satsa på dessa halsband med klockor i. De är identiska, bortsett från symbolerna för man och kvinna. Annars sänder de samma budskap: Forever. Kärleken i mellan er ska vara för evigt och klockorna finns där för att mäta den tiden.

14 USD hos Amazon.com

Buybutton obsolete

Romantiskt kärlekskit

6. Romantiskt kärlekskit

Om ni vill fira er bröllopsdag med en liten resa finns här resurserna för att förhöja resan till ett romantiskt påminnelse av er bröllopsresa. Romantic Essentials Kit innehåller en massageolja, bubbelbadskum, doftande rosenblad, röda teljus, minttabletter och en liten guide i romantik. Små saker som kan skapa en storslagen kväll.

Kroppsmålning choklad

7. När ni skulle kunna äta upp varandra

Inget kan fördjupa och föra varandra närmre än sensuell kroppskontakt. Massage är ett fantastiskt sätt att uppnå detta, men inte det enda. Vad sägs om kroppsmålning med choklad. Det är sensualism i två steg. Först den kittlande känslan av en pensel som långsamt letar sig fram över kroppen. Sedan en varm tunga som ska slicka bort chokladen. Se om ni lyckas med båda momenten innan det övergår till något annat.

20 kr hos MyHeart.se

Buybutton obsolete

52 Busiga nätter

8. Gå snabbare på målet med bus

En del blir mest frustrerade av långsamma förspel och vill hellre leka, skratta och njuta på andra sätt - men fortfarande sensuellt. Med 52 busiga nätter går man snabbare på målet - men många gånger. En gång i veckan drar ni ett skrapkort från boxen och följer anvisningarna. Det kan bli sensuella, romantiska, erotiska och busiga upplevelser, som får er att återuppleva det där hos varandra som ni en gång kom att börja älska.

149 kr hos amoremio.se

Slå in sig själv

9. När ni har riktigt bråttom

Eller så kanske ni tillhör de där som vill komma så fort som möjligt till det där allra bästa. Inte alla uppskattar omvägarna. En del vill komma till målet fort, men sedan stanna där länge och njuta. Då kan Naughty knot bli den rätta presenten. Slå in dig själv i rött band. Knuten sägs vara lätt att knyta, men ännu lättare att knyta upp. Vad är egentligen en bättre bröllopsdagspresent än du själv, inslagen och färdig?

Fifty Days of Play

10. För mer avancerade lekar

Slutligen landar vi på presenten för er som har provat allt det där andra. Ni har provat romantik. Ni har provat sensualism och ni har provat roliga lekar. Det kanske till och med var så att ni klarade av allt det där innan ni ens gifte er. Och nu har det gått ännu några år. Så vad händer nu?Med Fifty Days of Play får ni inspirationen att leta er vidare. Har ni läst böckerna 50 shades of Gray så vet ni vad det handlar om. Ni drar kort från någon av lådorna och får sexuella uppdrag som kan vara allt från de oskuldsfullt vita till de snuskigt svarta.

Vågar ni utmana varandra och gå längre än ni gjort förut? Samlivet och sexlivet stannar inte bara för att man gifter sig. Det fortsätter att utvecklas och förändras tillsammans med er. Se bara till att ni fortsätter att utforska varandra, så att ni fortsätter lära er varandra, det är en bra början på att fortsätta att älska varandra.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.