10 presenter till den som älskar, eller hatar, Justin Bieber

2014-10-15 av Freddi
Justin Bieber-presenter att älska eller hata

Idag kan vi dela upp världens mänsklighet i två kategorier. Glöm politiska färger, öst och väst, rika eller fattiga, judar, kristna eller muslimer - alla känslor som kan piskas upp av dessa företeelser är ändå underordnade de känslor som väcks av: Justin Bieber. Antingen älskar man honom, eller så hatar man honom.

Vissa tonårsflickor älskar honom så mycket att de vill bära hans kärleksbarn och vissa medelålders kvinnor hatar honom så innerligt att de vill sätta eld på sig själv och kasta sig från byggnader, för att slippa höra honom sjunga igen (inga källor bekräftar något av dessa påstående dock). Det verkar inte finnas något mellanting mellan kärlek och hat här.

Därför är presenter kopplade till Justin Bieber perfekt om du vill göra ett bestående emotionellt intryck. Antingen ger du presenten till någon som älskar Bieber, och som du gillar - eller så ger du presenten till någon som avskyr Bieber - mest bara för att det är roligt.

Justin Bieber - tröja

1. Sweatshirten

Till älskaren: Vad kan vara mer underbart än att bära Justin Biebers bild över halva kroppen på ens tröja. Hans bruna hundögon blickar från bröstet och hans öra lyssnar vid platsen för hjärtat.Till hataren:  När hataren ska ta på sig något för att latrintunnan ska tömmas - och risken är stor att man halkar och får allting över sig - ja, inte ens då skulle hataren ta på sig denna tröja.

50 USD hos purposetourmerch.com

Bieber Basketball Jersey

2. Swaggy Basketball Jersey

Till älskaren: Trots att Justin inte tillhör något känt basketbollag i någon serie någon hört om, så kan man gott föreställa sig honom hoppa upp och dunka bollen i korgen - trots sin ringa längd. Och det är ju drömmen som räknas i kärleken.Till hataren:   Det kommer att reta hataren extra mycket att få en Bieber Swaggy Jersey just på grund av att Bieber inte spelar i något basketbollag. Det ologiska och absurda i detta kommer att reta vansinne på hataren.

22 USD hos justinbieber.shop.bravadousa.com

Buybutton obsolete

Justin Bieber - armband

3. Justin Bieber armband

Till älskaren: Detta är ett enkelt armband som en enkel present, som också blir till ett litet och ständigt bevis på en stor kärlek.Till hataren:   Så här kommer responsen att bli: "Vad då Bieber och fredssymbol? Bieber har väl aldrig bidragit till någon fred! Men det skulle inte förvåna mig om de där galna norrmännen går och ger honom Nobels fredspris också, på allting annat!!"

21 kr hos Roliga prylar

Buybutton obsolete

Justin Bieber parfym

4. För en väldigt speciell dag

Till älskaren: Vem skulle inte vilja gå runt med doften som Justin Bieber själv älskar - som påminner som sommarkväll, skoj på stranden och en flirtig kyss framför brasan?Till hataren:   Denna present levereras bäst när hataren inte är förberedd - genom att den sprayas på i riklig mängd. Sedan måste hataren gå omkring och stinka av "biebers pre-pubertala pungsvett" resten av dagen. En speciell dag denne sent kommer att glömma.

Justin Bieber klistermärken

5. Justin Bibers klistermärken

Till älskaren:  Det finns inte nog med ställen att placera Justin Biebers ansikte på. Varje ögonblick av dagen bör vara ett ögonblick där blicken möter Justins.Till hataren:   Denna present - precis som parfymen - levereras när mottagaren inte är riktigt beredd, eller ens närvarande. Klistermärkena kan placeras överallt i hatarens vardag: på bilrutan, i badrumsskåpet, över sidorna i favoritboken denne just nu läser, på mobilskärmen, inuti strumporna. Kort och gott - på alla ställen där hataren blir extra irriterad av att se Justin Biebers nylle.

Tatueringar: "Justin Bieber"

6. Ett steg längre - tatueringar

Till älskaren: När inte omgivningen erbjuder nog med ställen att placera Biebers ansikte, får älskaren använda sin egen kropp.Till hataren:   Den milda varianten är att placera fejktatueringar på hatarens kropp efter att denne supit sig redlös, gått bärsärkagång mot Bieberälskande tonårsflickor på stan och sedan somnat i en gränd. Den grova varianten är att släpa med sig den redlöse hataren till en tatuerare och göra dessa tatueringar på riktigt med Justin Bieber Tattoo Pack som förlaga. Det tidigare alternativet är att rekommendera.

Justin Bieber - tandvårdskit

7. Edition Gift Box

Till älskaren: Detta är det perfekta kitet för älskaren och innehåller alla tänkbara tandvårdsprodukter för en sann Bieberälskare. Att Bieber och tandvård har en självklar koppling behöver man inte ens diskutera.Till hataren:  Möjligen kan man lura på hataren en av tandborstarna i kitet genom att måla över motiven på den. Dock kommer chocken när hataren greppar tandborsten och den plötsligt, och till sin egen förvåning, börjar sjunga en av Biebers hits. En present som kommer att orsaka tandgnisslan.

Sjungande Bieberdocka

8. Sjungande Bieberdocka

Till älskaren: Att få en egen 30 cm Bieber-docka, med en gitarr i händerna, sjungandes "Boyfriend", är förstås en så vacker present att man blir helt gråtmild.Till hataren:  Detta är också en present som kräver lite list för att göra maximal effekt. Kan man gömma dockan på rätt ställe - eller utom räckhåll och inom hörhåll för hataren - kan sången Boyfriend sättas på repeat i evigheter.

Justin Bieber mikrofon

9. Låt som en Bieberlåt

Till älskaren: Med Justin Biebers egen mikrofon med amplifier kan älskaren inte bara sjunga med i låtarna, utan även - nästan - låta som Justin Bieber själv. Älskaren kan bli ett med sin idol.Till hataren:   En lämplig present att koppla in när hataren ska hålla en viktig presentation för styrelsen eller ett tal inför kungliga gäster. Självklart samtidigt som du gömmer alla andra alternativ till mikrofoner.

9 USD hos toysrus.com

Buybutton obsolete

Justin Bieber maskeraddräkt

10. Justin Bieber maskeraddräkt

Till älskaren: Med en Biebertröja och en Bieberperuk kan älskaren ta steget fullt ut och bli ett med sin guddom. När älskaren fått denna present, och tagit på sig den, lär en identitetexistentiell psykos uppstå och älskaren kommer att få gå i år av terapi för att övertygas om att denna inte ÄR Justin Bieber.Till hataren:  Se ovan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.