Nappresenter för de små - för att roa de stora

2014-10-25 av Freddi
Nappar för de små som roar oss vuxna

De här presenterna kanske inte i första hand till för att roa barnen utan snarare för att roa oss vuxna. För seriöst - vad vill ett barn ha ut av en napp? Här kommer den kompletta listan:

  1. Den ska vara god att suga på

Och där var listan slut.

Mig veterligen är resten sekundärt - åtminstone för de riktigt små barnen. Möjligen att färger och former kan vara i olika grad tilltalande. Men är den inte go att suga på spelar det ingen roll hur den ser ut. Och är den go att suga på kan den se ut hur som helst. Vi som föräldrar kan nog ha en ambition att nappen ska tillföra något mer. Kanske ska den vara cool, eller snygg, eller vara ett ställningstagande mot någon diktaturstat i tredje världen... Det beror på hur vi som föräldrar är. Men de flesta är nog överens om att nappar kan vara väldigt bra för att helt enkelt roa oss. Ungarna kan ju se hur löjliga ut som helst med rätt napp. Och det är precis det vi vill ha av våra barn.

napp gristryne

1. Gristryne

Ett gristryne kan få vilken unge som helst att bli på pricken lik en gris. Rosa, rultiga och fulla med gyttja och gegga. Erkänn - likheten blir fullständigt slående när de dessutom får ett gristryne.Lockas dock inte att mata barnet med skulor och ge stian som inkvartering - det är att dra det hela aningen för långt och leder troligen till att socialen kommer och knackar på dörren.

nappar roliga läskiga

2. Triss i käftar

Detta är en klassiker i knäppa-napp-branschen (en mycket välkänd, etablerad och erkänd bransch). Stora tänder har vi sett, men här har vi även ett par läppar som snörper sig och en mun med lite lätt obehagliga tänder, som kommer att få ungen att se ut som om den tänker: "Vänta bara tills ni sover..."

12 USD hos Amazon.com

Buybutton obsolete

Bling-bling napp

3. Da Bling-bling

Billy Bob Grillz nappen skojar man inte bort. Jo, det kan man i och för sig om man vill - men det går inte att undvika att ungen med denna napp blir grymmaste gangsta. Med en halskedja i guld och en bak-och-framvänd keps, så kan du vara säker på att du snart ser ditt älskade lilla barn komma åkande i en trehjuling med fjädrade hjul och en antenn med ekorrsvans på.

Vampyrnapp

4. Vampyrbäbis

Om du tycker om att vara rädd för ditt barn så kan du satsa på att ge hen en napp med vampyrtänder. Föreställ dig att du vaknar mitt i natten av att någon flåsar dig i nacken. Du vänder dig om och ser ett par vassa tänder som gör sig redo att sluta sig om din halspulsåder - och tömma dig på blod.(Fast på riktigt är det enda som händer att det kommer en röst som säger genom nappen: "Måste kissa.")

Napp med Halloweentema

5. Halloweentema

Vill du gå på ett skräcktema, som inte är fullt så skräckinjagande, kan en Little Pumpkin Infant göra susen. Extra lämpligt i Halloweentider då den erbjuder en fullständig Halloweenkostym i form av en enda liten napp.

7 USD hos costumeexpress.com

napp med mute-knapp

6. Napp med mute-knapp

Som småbarnsförälder har du drömt om det, men aldrig fått det: en mute-knapp på ett skrikande barn. De är ledsna - och givetvis vill du göra allt du kan för att trösta och hjälpa dem... Men måste de skrika så högt? 25 % av volymen på ett barn är mycket nog för att få dig upp på fötterna och komma till undsättning. I stället har naturen inte bara gett dem 100 % lungkapacitet, utan dessutom lagt tonläget i en nivå att det känns som 726 % av vad det egentligen är. Det är högt! Och med denna Big Mouth Toys Mute Button kan du åtminstone drömma och fantisera om möjligheten att det skulle kunna gå att bara luta dig fram, trycka på knappen och få det tyst och lugnt.

6 USD hos Amazon.com

Buybutton obsolete

kork napp

7. Korkpluggsnappen

Denna present bygger på samma idé som den förra - fast med något mindre finess. Funktionen är ju den samma - att skapa en fantasi om att det går att få ner ljudvolymen. Men i stället för en high-tec version, handlar denna nappfantasi endast om att plugga igen med en kork. 'Stick a cork in it' heter nappen och ger dig möjlighet att drömma om en tystare och fridfullare tillvaro. Du skulle aldrig göra så i verkligheten, men du kan ju fantisera.

7 USD hos Amazon.com

Buybutton obsolete

napp varning för skrikande barn

8. Varning - skrikande barn

Ljuddämpande nappar är ju blott en önskedröm. Du får helt enkelt stå ut med oljudet. Och dina grannar får stå ut med oljudet. Och även deras grannar. Möjligen till och med deras grannar och släktingar till deras grannar som bor i Ulan Bator. Och när du inte kan få ner volymen och skapa en bra levnadsmiljö, får du helt enkelt plocka fram varningsutrustningen. Denna napp erbjuder varningsskylten "Varning skrikande barn". Det kan ge omgivningen en startsträcka när de försöker fly undan den annalkande stormen.

79 kr hos Babyroom.se

Buybutton obsolete

Lyxig Guldnapp

9. Stil och finess

Black Edition och White Edition är motsatsen till alla de andra napparna ovan. Här pratar vi om stil och elegans. Detta är nappen som prins Filip hade önskat att han hade haft som bäbis. Detta är top notch bland alla creme de la creme-nappar. Elodie Details Napp är en högblank pianolackad napp som kommer i en utsökt ask med en stilrent utformad napphållare. Detta är design på hög nivå - på slutänden kommer inte ungen att bry sig det minsta. Det viktigaste nu, och för alltid, är att själva nappen är go att suga på.Resten är bara vuxnas dumma påhitt.

299 kr hos LekMer.se

Buybutton obsolete


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.