10 presenter som kan hjälpa Daniel Radcliffe i sitt post-potterska liv

2014-11-08 av Freddi
Vad händer med Radcliffe efter Potter?

Daniel Radcliffe var bara 10 år när han fick rollen som Harry Potter och blev världskändis över en natt. Sedan spenderade han i stort sett hela sin uppväxt framför filmkameran - agerande mot några av världens största skådespelare - i en serie filmer som slagit alla tänkbara rekord.Men nu är det över. Filmerna är filmade, visade och har släppts på DVD-box för bara 199 spänn. Så vad händer nu för Daniel Radcliffe? Kan världen se honom i någon annan roll? I något annat sammanhang över huvud taget? Kan man annat än utgå från att hans liv redan har peakat och att det nu bara kan gå utför?Hur ska stackarn hantera det?Här kommer 10 presenter ni kan köpa till Daniel Radcliffe som kan hjälpa honom i hans post-potterska liv.

Lär dig trolleri-bok

1. Den kompletta magikursen

När Daniel fått inse att ingen vill se honom som annat än Harry Potter återstår endast att uppträda på barnkalas och trolla. Men för att kunna göra det måste han först lära sig trolla på riktigt - utan en armé av datoranimerare som får det att se ut som att han verkligen kan det där. Med denna kurs kan han bli en mästare på att lura barn att han verkligen kan det där som de tror han kan.

119 kr hos Bokus

Trollerilåda

2. Trollerilåda

Det räcker ju inte med att bara kunna trolla, han måste också ha utrustningen. Han kommer ändå aldrig att kunna trolla som Harry Potter, så en enkel och billig trollerilåda räcker gott. Barnen kommer garanterat att bli besvikna oavsett vad han gör - då han inte kommer att kunna göra sig osynlig eller flyga runt på en kvast.

349 kr hos Bamba.se

Buybutton obsolete

Föryngringskräm

3. Föryngringskräm

Vid någon punkt kommer Daniel att inse att hans liv pågick mellan hans 10e och 17e år - sedan stoppade det. Därför försöker han desperat att återkomma till den åldern. Då kan en kräm, rik på antioxidanter, vara en bra present. Antioxidanter är som bekant dokumenterat bra för att hålla huden och kroppen ung. I åtminstone ett par år till kan Daniel hålla skenet uppe.

119 kr hos Eleven

Buybutton obsolete

harry potter daniel radcliffe mask

4. Harry Potter-mask

När inte krämer räcker till blir nästa steg att klamra sig fast i dåtiden. Vad kan då vara bättre än en Daniel Radcliffe-mask - som han såg ut när de sista filmerna spelades in. Det var den perfekta åldern för Daniel. Han var fortfarande ung nog att vara Harry Potter - men gammal nog att vara en flickidol och få stå naken på en scen tillsammans med en häst. Detta bör ha varit den absoluta toppen av hans liv - och med en mask skulle han kunna förbli i den åldern för evigt.

Parfym Bruno Banani

5. Magisk och manlig parfym

Bara en mask kanske inte räcker för att övertyga omgivningen, så med en magiskt manlig parfym från Bruno Banani kan bilden av en ung magiker bli övertygande. Med dofter av kardemumma, rökelse och kryddpeppar kan Daniel svepa förbi och...Nä, det räcker nog inte det heller. Och det inser han till slut.

Harry Potter DVD-box

6. Harry Potter DVD-box

Daniel Radcliffe har härvid gått igenom de olika stadierna av förnekelse - men inser till slut att han aldrig kommer att få återuppleva sin storhetstid. I stället kastas han in i det vakuum som finns kvar, och måste försöka hantera detta. Med alla filmerna i en komplett DVD-box kan Daniel låta dem gå på repeat på sin tv och på så sätt leva om sitt korta liv - gång på gång.

299 kr hos CDon

Smidig videokamera

7. Dokumenterande videokamera

Troligen känner sig Daniel inte trygg om han inte ständigt har en kamera riktad mot sig som filmar allt han gör. Det är trots allt så hans uppväxt var. De år då man präglas och lär dig hur livet är, och ska vara - spenderade Daniel Radcliffe framför en kamera. Sedan försvann plötsligt kameran och lämnade efter sig ett stort hål. Detta hål kan han fylla med en Sony HDR-CX240E, som han kan ha stående hemma - konstant filmande dagarna i ända. Så som han är van vid.

1990 kr hos scandinavianphoto.se

Glittrig häxkvast

8. En sorts sopkvast

Att sitta gränsle över en kvast var också en del av Daniels liv under uppväxten. Det är tragiskt att han aldrig mer får sitta på en kvast som kan flyga genom luften och låta honom jaga en liten boll med vingar - men med det inte sagt att han inte ska få gränsla en kvast. Med en enkel häxkvast från Partykungen får han åtminstone uppleva det igen, och kan han stå framför tv:n och se sig själv flyga - och låtsas han gör det igen.

Köra ett ånglok

9. Köra ett ånglok

Varje år inleddes med en färd med ett ånglok. Det var så det började. Resan mot Hogwart i ett tuffande lok var starten på ett nytt, lovande och spännande år. Hur ska han nu kunna nalkas hösten utan denna färd? Det går ju inte? Hur kan du kunna hjälpa honom hantera detta?Gå ihop några välmenande kompisar och skramla till en spektakulär present. Denna upplevelse är inte bara att åka ett ånglok, utan att köra det! För ynka 19 000 kronor kan ni hjälpa Daniel att åter få uppleva känslan av att det kommande året kommer att innebära något nytt och spännande - i stället för en deprimerande och stillastående färd ner mot ålderdom och glömska.

19000 kr hos Upplevelsepresent

Buybutton obsolete

Gosedjuret Dumbledore

10. Krama Dumbledore

Vi grät alla när Dumbledore dog. Men värst grät troligen Daniel Radcliffe. Denna mysgubbe som alltid fanns för Harry Potter - och Daniel - dog inte bara från Harry, utan även från Daniel. Dumbledore är symbolen för allt han hade - och nu inte längre har. Med denna trollkarl - komplett med långt skägg och hatt - kan Daniel få känna denna trygghet igen. Han kan trä skägget och hatten över en kudde som han kan ligga och krama om natten, och minnas de år som gått och aldrig kommer tillbaks. Men det gör inte så mycket - för nu är Dumbledore hos honom.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.