7 coola självlysande presenter

2013-09-11 av Christoffer
7 coola självlysande presenter

Självlysande presenter är en skönt udda och rolig grej att ge bort, och då förstås framförallt till barn. Det fungerar lika bra för att hamna i partystämning som att skapa en läskig atmosfär under halloween som är på intåg. Så om du letar efter någonting häftigt och i vissa fall busigt att ge bort, gör dig redo för lite inspiration nedanför!

självlysande shotglas

1. Space Invaders Självlysande Shotglas

Ta en nostalgitripp tillbaka till datorspelens början under partyt med dessa udda shotglas. Bortsett från att vara ovanliga så är de naturligtvis också självlysande. Kommer i 4-pack.

Skosnören som lyser

2. LED skosnören

Letar du efter ett par skosnören som verkligen kommer lyfta på folks ögonbryn och samtidigt göra dig eller din vän till festens snackis? Med dessa tokiga LED skosnören så blir man garanterat originell i sällskapet. Finns i både röda och blå färger.

139 kr hos CoolStuff

Buybutton obsolete

dusch med självlysande vatten

3. LED Duschmunstycke

Visst är det underbart att ta en varm och skön dusch? Vad sägs som att ackompanjera upplevelsen med ett riktigt häftigt sken från LED-lampor? Se hur vattenstrålarna ändrar färg beroende på vattentemperaturen och gör ditt morgonduschande lite, lite mer disco.

självlysande kondom

4. Självlysande kondom

Liva upp stämningen rejält genom att använda den här självlysande kondomen – kanske bland den mer udda och roliga presenten man kan ge till sina vänner. För vem behöver inte en lykta i sänghalmens mörker egentligen?

självlysande bälte skärp

5. Självlysande bälte

Stick ut ordentligt i mängden av människor genom att använda ett självlysande bälte. Laddas enkelt upp i dagsljus för att sedan lysa i ett fluorescerande grönt sken hela natten lång. Bältet är dessutom justerbart!

självlysande berg och dalbana

6. SpaceRail 2 - Självlysande

Lika roligt för såväl vuxna som barn – nämligen en hela 10 meter lång bergodalbana du själv kan bygga ihop. Låt fantasin gå lös och upplev hur järnbollen färdas genom såväl kurvor som tvära backar. Hela bergodalbanan är dessutom självlysande för extra häftig effekt.

självlysande förspelstärningar

7. Förspelstärningar

Misstänker du att din kompis behöver liva upp kärlekslivet lite med sin bättre hälft? Låt ett par självlysande förspelstärningar avgöra kvällens öde! Spännande och samtidigt fruktansvärt roligt och kreativt. Att de ska försvinna i mörkret behöver du knappast oroa dig för heller.

Har vi missat något?

Om du vet någon annan självlysande present som är kul att ge bort så tipsa gärna om den i kommentarsfältet.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.