Vinnaren av Mors Dag-tävlingen

2013-05-25 av Christoffer
Vinnaren av Mors Dag-tävlingen

Vi har nu utsett en vinnare till vår Mors Dag-tävling där man skulle hitta på något trevligt att göra med sin mamma. Vinnaren blev Britta Högström som tipsade om detta:

Jag har tänkt till och utgått från vad min 75-åriga mamma garanterat hade tyckt vara kul att göra ihop här ner i Lundatrakten.

Vi börjar dagen med att prova på att blåsa glas i Höör. Varje sommar har min mamma tagit en glasrunda i Småland och hon skulle älska att få blåsa sitt eget glas.

Därefter äter vi en härlig lunch nånstans och sen blir det åka av…För mamma är också en j…kel på att köra bil och var mycket aktiv som bilkårist en gång i tiden så eftermiddagen ägnar vi självklart åt folkrace. Jag slår vad om att hon skulle slå oss allihopa!

Mamma älskar god mat och gott vin men hon har aldrig varit på någon vin- och matprovning eller besökt så många gourmetrestauranger så det blir en fin appertiff med en vin- mat provning innan vi intar en underbar middag på en riktigt fin restaurang.

Britta vinner 500 kr på Upplevelse.com. Vi hoppas förstås att få se en 75-årig mamma på folkracebanan inom kort :)

Hoppas ni får en fin dag önskar vi på Presenttips.se och Upplevelse.com !


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.