Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: 7 coola självlysande presenter |

Nästa: 8 presenter för personen som inte kan vara utan sin iPhone

8 presenttips till någon som älskar att resa

8 presenttips till någon som älskar att resa
2013-09-13 av Alexander

Att lista ut vilken slags present man ska ge till en vän kan ibland kännas nästintill omöjligt. Men om du har turen att den vännen råkar vara en hängiven backpacker så blir saken genast enklare. Nedanför så listar vi nämligen 8 stycken kreativa, roliga och användbara presenter till resetokiga människor!

Scratch map europe

1. Scratch map Europe

En kreativ och rolig present till den som planerar en resa genom Europa. På den här kartan så kan man skrapa bort silverfärgen för varje land man besöker - nästan som en trisslott! Kartan är dessutom markerad med intressanta kulturarv och resmål runt om i Europa.

179 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Resedapter

2. Reseadapter

Elanslutningar när man åker utomlands är alltid ett gissel och kan orsaka många jobbiga ögonblick. Med den här smidiga reseadaptern så kommer det problemet att vara ett minne blott – den fungerar nämligen nästan överallt runt om i världen.

219 kr hos Bluebox
Buybutton obsolete
 
Hudvård resekit

3. Hudvård resekit

Att ta hand om sin kropp är icke att förglömma när man är ute och reser. Det här hudvårdskitet kommer i resestorlek och får enkelt plats i resväskan eller ryggsäcken. Innehåller allt ifrån schampo till mjukgörande kräm.

145 kr hos Bluebox
Besök butiken
 
Ögonmask för resa

4. Eyeshades / Ögonmask

Att somna på bussar eller flygplan kan vara svårt, men med hjälp av en mask för ögonen så får man åtminstone en gnutta ro. Cocoon Eyeshades är en ögonmask som består av mikrofiber och är dessutom justerbar - en present för drömmare!

90 kr hos CDon
Buybutton obsolete
 
Refill parfymflaska resa

5. Travolo parfymrefill

En strålande present till den som är lika förälskad i sin parfym som resandet. Med den här lilla refillflaskan så kan man enkelt ta med sin favoritparfym överallt. Flaskan kommer med en enkel påfyllningsfunktion och är rymmer cirka 5ml.

149 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Öronproppar för resan och flyget

6. Öronproppar med etui

Låt din vän eller bättre hälft få lite lugn och ro under resan med hjälp av dessa öronproppar. Perfekt på såväl planet som hotellrummet. Medföljer ett etui som man kan placera dem i under tiden de inte används.

69 kr hos Bluebox
Buybutton obsolete
 
Multiverktyg för backpacking och friluftsliv

7. Multiverktyg

Kanske en present för den som gillar vildmark och äventyr mer än sol och bad. Det här multiverktyget kan enkelt fästas på en ryggsäck eller på en väska och innehåller de viktigaste verktygen man kan tänkas behöva.

479 kr hos Fyndiq
Besök butiken
 
Reseset med nackstöd öronproppar och ögonmask

8. Reseset

Innehåller det mesta som gör en resa skön och komfortabel. Till exempel en uppblåsbar nackkrage för den guppiga bussresan och en ögonmask för att sova ostört i sätet på flygplanet.

129 kr hos Bluebox
Besök butiken
 


Skriv en kommentar

1 kommentar

Björn - 2013-12-30

Vad synd jag fick dessa julklappstips för sent, hade kunnat ge bort dem annars.