8 presenttips till någon som älskar att resa

2013-09-13 av Alexander
8 presenttips till någon som älskar att resa

Att lista ut vilken slags present man ska ge till en vän kan ibland kännas nästintill omöjligt. Men om du har turen att den vännen råkar vara en hängiven backpacker så blir saken genast enklare. Nedanför så listar vi nämligen 8 stycken kreativa, roliga och användbara presenter till resetokiga människor!

Scratch map europe

1. Scratch map Europe

En kreativ och rolig present till den som planerar en resa genom Europa. På den här kartan så kan man skrapa bort silverfärgen för varje land man besöker - nästan som en trisslott! Kartan är dessutom markerad med intressanta kulturarv och resmål runt om i Europa.

Resedapter

2. Reseadapter

Elanslutningar när man åker utomlands är alltid ett gissel och kan orsaka många jobbiga ögonblick. Med den här smidiga reseadaptern så kommer det problemet att vara ett minne blott – den fungerar nämligen nästan överallt runt om i världen.

219 kr hos Bluebox

Buybutton obsolete

Hudvård resekit

3. Hudvård resekit

Att ta hand om sin kropp är icke att förglömma när man är ute och reser. Det här hudvårdskitet kommer i resestorlek och får enkelt plats i resväskan eller ryggsäcken. Innehåller allt ifrån schampo till mjukgörande kräm.

145 kr hos Bluebox

Buybutton obsolete

Ögonmask för resa

4. Eyeshades / Ögonmask

Att somna på bussar eller flygplan kan vara svårt, men med hjälp av en mask för ögonen så får man åtminstone en gnutta ro. Cocoon Eyeshades är en ögonmask som består av mikrofiber och är dessutom justerbar - en present för drömmare!

90 kr hos CDon

Buybutton obsolete

Refill parfymflaska resa

5. Travolo parfymrefill

En strålande present till den som är lika förälskad i sin parfym som resandet. Med den här lilla refillflaskan så kan man enkelt ta med sin favoritparfym överallt. Flaskan kommer med en enkel påfyllningsfunktion och är rymmer cirka 5ml.

149 kr hos Lyko

Öronproppar för resan och flyget

6. Öronproppar med etui

Låt din vän eller bättre hälft få lite lugn och ro under resan med hjälp av dessa öronproppar. Perfekt på såväl planet som hotellrummet. Medföljer ett etui som man kan placera dem i under tiden de inte används.

69 kr hos Bluebox

Buybutton obsolete

Multiverktyg för backpacking och friluftsliv

7. Multiverktyg

Kanske en present för den som gillar vildmark och äventyr mer än sol och bad. Det här multiverktyget kan enkelt fästas på en ryggsäck eller på en väska och innehåller de viktigaste verktygen man kan tänkas behöva.

479 kr hos Fyndiq

Buybutton obsolete

Reseset med nackstöd öronproppar och ögonmask

8. Reseset

Innehåller det mesta som gör en resa skön och komfortabel. Till exempel en uppblåsbar nackkrage för den guppiga bussresan och en ögonmask för att sova ostört i sätet på flygplanet.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Björn - 2013-12-30

Vad synd jag fick dessa julklappstips för sent, hade kunnat ge bort dem annars.