5 bra presentförslag när kompisarna precis fått barn

2013-11-18 av Alexander
5 bra presentförslag när kompisarna precis fått barn

Har du en vän eller släkting som nyligen fått barn? Eller känner du någon som kanske väntar på att en liten krabat ska födas? Oavsett vad, så är det alltid roligt när någon i ens närhet får ett extra tillskott i familjen – särskilt om man själv har en relation till barnet. Men hur ligger det egentligen till med presenter till honom eller henne?

Många frågar sig den frågan, och svaret är naturligtvis att det alltid är en uppskattad gest. Men att komma på vilken present man ska köpa kan vara nog så svårt – är det barnet eller föräldrarna som ska ha nytta av den exempelvis? Lyckligtvis så hjälper vi dig på traven, och om du fortsätter läsa kommer du få fem snabba tips på presenter att ge kompisarna som precis fått barn!

Fångdräkt för barn

1. Fångdräkt för bebisar

Att ligga i mammas mage må vara ett enformigt liv, men när bebisen väl har fått sett sitt första dagsljus så är friheten total. Vad är då inte bättre än att fira med den här roliga babydräkten? Dräkten är tillverkad i 100 % bomull och liknar amerikanska fångdräkter, på framsidan hittar man dessutom texten ”I just did 9 months on the inside”. Med andra ord en dräkt som säkerligen kommer att väcka många roliga minnen på fotografier och filmer!

Mustasch-napp för barn

2. Knasig mustasch-napp

Om man ändå ska använda en napp kan man göra det med stil och påbörja karriären som gentleman så tidigt som möjligt. Den här nappen är till för bebisar i åldrarna 0-6 år och ger honom eller henne en klassisk mustasch att imponera med. Perfekt till hipster-bebisar? Ja, kanske!

Snugglebundl filt present

3. Snugglebundl babyfilt

När man är nybliven förälder så märker man också vad mycket tröstande, gungande och vaggande det kan krävas – varför då inte göra jobbet lite enklare? Med den här snugglebundl-filten så kan man på ett enkelt sätt gunga bebisen utan att skada ryggen, och dessutom kan man lyfta bebisen från filten när han eller hon somnat utan att barnet vaknar! Filten är tillverkad i 100 % bomull och klarar upp till 30 kilo i belastning.

579 kr hos Fun Gadgets

Buybutton obsolete

Uggla gosedjur baby

4. Babyleksak – ursöt uggla

Vad passar inte bättre som barnets första vän än denna urgulliga lilla uggla? Gosedjuret innehåller en skallra och har även en bjällra i magen, samt är dekorerad i läckra färger och texturer. Kan med enkelhet hängas upp ovanför sängen eller i barnvagnen. Kanske blir det barnets första kompis, vem vet?

199 kr hos Bluebox

Buybutton obsolete

Socks on för bebisar

5. Socks on

Om det är något som små bebisar och barn är kända för så är det förmågan att krypa och klättra överallt. Men i denna vinterkyla så kan det vara svårt att hålla strumporna på plats medan man upptäcker hemmet och nya äventyr. Låt därför dina vänners barn få bära ett par av dessa särskilt utformade strumphållare – en smart lösning på ett litet problem! Tillverkade i nylon och Elastane samt passar bebisar i åldrarna 0 – 6 månader och finns i flertalet olika färger.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.