Presenttips.se logo

11 hudvårdsprodukter som din mamma kommer att älska

2012-11-02 av Christoffer
11 hudvårdsprodukter som din mamma kommer att älska

En klassisk present som ens mamma alltid uppskattar är lyxiga krämer, skönhetsbevarande oljor och liknande hudvårdsprodukter. Om man inte är van att köpa liknande produkter, eller behöver nya tips, så är denna artikel för dig!

Hedra din mor med en överraskning som gör henne gott både psykiskt och fysiskt: en lyxig och vårdande hudvårdsprodukt. Nedan följer en lista på 11 av de hetaste presentförslagen i kategorin hudvårdsprodukter:

Ögonkräm

1. En skön ögonkräm: Lancôme Génifique Eyecream

Denna sköna ögonkräm går lätt in i huden och ger den strålande lyster. Produkten låter själens spegel bli sitt allra bästa jag, utan svullnader och påsigheter.

ccs vera

2. Mjukt läppcerat: CCS Vera Lip Conditioner

Detta mjuka cerat är snällt och skyddande mot den tunna huden på läpparna. Formulan är baserad på vegetabiliska oljor och har en doft av vanilj – så god att pappa också kommer vilja använda det!

19 kr hos apotea.se

Motverka ålderstecken

3. Motverka ålderstecken: Biotherm Skin Ergetic Serum

Biotherms fräschaste nyhet som fått hyllning efter hyllning i skönhetsrecensioner världen över. Med en aktiv sammansättning ingredienser motverkar den effektivt ålderstecken i hyn, och skänker en ungdomlig lyster.

459 kr hos med24.se

Kroppstvätt

4. Kroppstvål: 100% Pure Hydrating Body Wash

Varför ska duschen vara ett nödvändigt ont, med tråkig tvål som luktar städskåp? Gör istället den dagliga morgonrutinen till ett ”rent nöje”, med denna lyxiga och mjukgörande kroppstvätt…

nagel och handkräm

5. Hemmamanikyr: Hand & Nail Treatment

När åldern smyger sig på är händerna inte sena att skvallra. Torrhetsrynkor och pigmentfläckar är vanliga tecken på åldrande, som – halleluja – nu kan motverkas och förebyggas med hjälp av detta underbara kit. Allt som behövs för en lyxig hemmamanikyr!

Hand & Nail

6. Fuktkräm: Dermalogica Active Moist

Dermalogicas produkter skördar nya fans varje dag – detta är verksamma, dryga produkter som ger en känsla av guldkant på tillvaron. Just denna crème är lätt och oljefri, för en optimal fuktbalans i den stressade hyn.

Boots no 7

7. Effektiv peeling: Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator

Nyckeln till en hälsosam och välmående hy är en ordentlig och skonsam rengöringsrutin. Därför är peeling en bra idé – framför allt när den är så effektiv och återfuktande som denna! Med hjälp av pimpstenspartiklar fås den där lystern i hyn som så många eftertraktar…

107 kr hos skinstore.com

Välbalanserad hudkräm

8. Välbalanserad nattkräm: Clarins Vital Light Night Revitalizing Anti-Ageing Cream

Här är en nattkräm som har allt den lite mognare hyn behöver. Balansen mellan fukt och fett är optimal, och som om dess välgörande egenskaper inte vore nog har krämen en fantastisk doft av blomsternoter. Får kvällsrutinen att bli efterlängtad!

Clarins Neck concentrate

9. Kräm för hals och nacke: Clarins Super Restorative Décolleté & Neck Concentrate

När man passerat 50-strecket är det mycket som går uppåt i livet, men hals och urringning strävar av någon anledning nedåt. Sätt stopp för detta oönskade fenomen, med en skön kräm som denna! Koncentratet innehåller effektiva växtextrakt som bidrar till en hy med strålande utseende.

769 kr hos Lyko

massageolja

10. Massageolja: Kaeline Huile Sensuelle

För att må riktigt bra i sin tillvaro räcker det inte med ett snyggt yttre – även det inre behöver få sitt. Kombinera behoven med en skön, avslappnande massageolja gjord på eteriska oljor!

BB-cream

11. BB-cream: Collistar Magica BB

Haka på skönhetsvärldens senaste trendexplosion; satsa på en BB-cream! Krämen innehåller både vårdande och kosmetiska egenskaper i en oemotståndlig fusion.

295 kr hos Lyko

Vad tycker du?

Är du mamma? Vad har du för favoriter i hudvårdssegmentet? Vad brukar du gilla att få som present?


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.