Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: Sex presenter till pojkvännen som indikerar att han kanske borde bry sig mer om sitt utseende |

Nästa: 11 presenter din pojkvän gärna testar - men inte vågar köpa själv

11 hudvårdsprodukter som din mamma kommer att älska

11 hudvårdsprodukter som din mamma kommer att älska
2012-11-02 av Christoffer

En klassisk present som ens mamma alltid uppskattar är lyxiga krämer, skönhetsbevarande oljor och liknande hudvårdsprodukter. Om man inte är van att köpa liknande produkter, eller behöver nya tips, så är denna artikel för dig!

Hedra din mor med en överraskning som gör henne gott både psykiskt och fysiskt: en lyxig och vårdande hudvårdsprodukt. Nedan följer en lista på 11 av de hetaste presentförslagen i kategorin hudvårdsprodukter:

Ögonkräm

1. En skön ögonkräm: Lancôme Génifique Eyecream

Denna sköna ögonkräm går lätt in i huden och ger den strålande lyster. Produkten låter själens spegel bli sitt allra bästa jag, utan svullnader och påsigheter.

590 kr hos Donna Beauty
Besök butiken
 
ccs vera

2. Mjukt läppcerat: CCS Vera Lip Conditioner

Detta mjuka cerat är snällt och skyddande mot den tunna huden på läpparna. Formulan är baserad på vegetabiliska oljor och har en doft av vanilj – så god att pappa också kommer vilja använda det!

19 kr hos apotea.se
Besök butiken
 
Motverka ålderstecken

3. Motverka ålderstecken: Biotherm Skin Ergetic Serum

Biotherms fräschaste nyhet som fått hyllning efter hyllning i skönhetsrecensioner världen över. Med en aktiv sammansättning ingredienser motverkar den effektivt ålderstecken i hyn, och skänker en ungdomlig lyster.

459 kr hos med24.se
Besök butiken
 
Kroppstvätt

4. Kroppstvål: 100% Pure Hydrating Body Wash

Varför ska duschen vara ett nödvändigt ont, med tråkig tvål som luktar städskåp? Gör istället den dagliga morgonrutinen till ett ”rent nöje”, med denna lyxiga och mjukgörande kroppstvätt…

179 kr hos Eleven
Besök butiken
 
nagel och handkräm

5. Hemmamanikyr: Hand & Nail Treatment

När åldern smyger sig på är händerna inte sena att skvallra. Torrhetsrynkor och pigmentfläckar är vanliga tecken på åldrande, som – halleluja – nu kan motverkas och förebyggas med hjälp av detta underbara kit. Allt som behövs för en lyxig hemmamanikyr!

199 kr hos GlossMe
Besök butiken
 
Hand & Nail

6. Fuktkräm: Dermalogica Active Moist

Dermalogicas produkter skördar nya fans varje dag – detta är verksamma, dryga produkter som ger en känsla av guldkant på tillvaron. Just denna crème är lätt och oljefri, för en optimal fuktbalans i den stressade hyn.

465 kr hos Donna Beauty
Besök butiken
 
Boots no 7

7. Effektiv peeling: Boots No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator

Nyckeln till en hälsosam och välmående hy är en ordentlig och skonsam rengöringsrutin. Därför är peeling en bra idé – framför allt när den är så effektiv och återfuktande som denna! Med hjälp av pimpstenspartiklar fås den där lystern i hyn som så många eftertraktar…

99 kr hos Lyko
Besök butiken
 
massageolja

10. Massageolja: Kaeline Huile Sensuelle

För att må riktigt bra i sin tillvaro räcker det inte med ett snyggt yttre – även det inre behöver få sitt. Kombinera behoven med en skön, avslappnande massageolja gjord på eteriska oljor!

399 kr hos Eleven
Besök butiken
 
BB-cream

11. BB-cream: Collistar Magica BB

Haka på skönhetsvärldens senaste trendexplosion; satsa på en BB-cream! Krämen innehåller både vårdande och kosmetiska egenskaper i en oemotståndlig fusion.

295 kr hos Lyko
Besök butiken
 

Vad tycker du?

Är du mamma? Vad har du för favoriter i hudvårdssegmentet? Vad brukar du gilla att få som present?


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.