11 presenter din pojkvän gärna testar - men inte vågar köpa själv

2012-11-03 av Christoffer
11 presenter din pojkvän gärna testar - men inte vågar köpa själv

Män och kvinnor lever idag, i många fall, med olika förutsättningar. Vare sig det handlar om lön, utseende eller socialt umgänge – i vårt samhälle finns mönster som gör att olika saker ”passar sig” eller inte. Hur detta kommer sig är ett föremål för massiv forskning, men faktum kvarstår: det *finns *saker din pojkvän av en eller annan anledning inte skulle våga köpa utan en rånarluva över ansiktet.

Underlätta saken och köp det åt honom men se till att ge presenten lite diskret. Risken finns att han kanske inte kommer verka glad på direkten men sen hittar du produkten slutanvänd någon månad senare!

Brun utan sol tabletter

1. Lite brunare, lite snyggare

Proto-col Bronze är magi i tablettform, kort sagt. En blek och glåmig vinterhy blir gradvis allt mer solbrun och strålande, utan att vare sig solariebesök eller charterresor blir nödvändiga. En brun utan sol-kräm kan också vara ett alternativ men kan kanske vara på gränsen av vad pojkvännens machosensor klarar av.

Näshårstrimmer

2. En machete i näshårsdjungeln

Att behöva ansa näsborrarna då och då är något helt naturligt, som ändå kommit att kategoriseras under rubriken ”Fåfänga”. Rutinen blir dock ett sant nöje med ett proffsverktyg som denna trimmer. Den är dessutom lagom subtil i badrumsskåpet.

319 kr hos Gents

Prestationshöjare

3. Prestationshöjaren No-Xplode

Både snabbhet och uthållighet kan förbättras avsevärt med hjälp av denna produkt. Om uthållighet i sänghalmen är ett besvär för er båda kan kanske denna energitändande formulan vara till hjälp. Att du ger den för att han officiellt "ska orka mer i löpspåret" är en vit lögn som ni båda kan hålla tyst om.

Ingrow

4. Bort med röda prickar i ansiktet

Inåtväxta hårstrån och röda prickar är vanliga tråkigheter efter rakning och vaxning. Denna effektiva lösning är dryg och skonsam, och passar dessutom på både manlig och kvinnlig hy!

Xlash

5. Snygga ögonfransar utan make-up

Det ska kanske mycket till innan pojkvännen börjar använda mascara, men det här är inte mascara utan näring för ögonfransarna. I slutändan ger de längre ögonfransar. Xlash är således ett perfekt alternativ – serumet bidrar med näring och åstadkommer starkare och längre fransar på bara 30 dagar...och det syns inte att man använder det.

Svettskydd

6. Svettskydd - slut med LP-skivorna under armarna!

Vare sig det är en viktig sammankomst på jobbet eller en spännande dejt som väntar, kan svettningar utgöra ett oönskat hinder. Dessa svettskydd råder bot på eländet!

139 kr hos Gents

Man vax strips

7. För killen som rakar bröstet

Att raka ett helt bröst för den där riktiga Brad Pitt-bringan är ett evighetsprojekt. Du kan ge dig sjutton på att han sneglat på dina vaxlappar och tänkt om inte det skulle vara en bättre idé (har du märkt att de "försvunnit" från dig?). Just denna förpackning är inget han vill stoltsera med i badrumsskåpet så köp nån annan typ av förpackning och leverera dem i. Komplettera gärna med ett kroppstalk, du vet ju själv hur irriterad huden blir efter en omgång med vax stripsen.

129 kr hos Gents

Pillow mist

8. Sussa sött med väldoft

Alla älskar dofter, även din pojkvän. Detta är en produkt som sprayas lätt på kudden innan man går till sängs – och därmed bjuder in Peter Pan och Tingeling att närvara vid insomnandet. De essentiella oljorna har en avslappnande verkan, och får även den mest uppjagade kontorsråtta att falla i djup sömn…

Rakhyvel för ryggen

9. Raka bort svåråtkomliga hårstrån på ryggen

Vissa hårstrån på ryggen är i praktiken omöjliga att få bort utan hjälp. Om han har hår på ryggen och i allmänhet rakar sig grundligt är han kanske för blyg för att fråga dig om hjälp. Med denna smarta pryl kan han raka bort detta hår.

Rengöringskräm

10. Djuprengörande fuktkräm

En fuktkräm är väldigt användbar både för män och kvinnor men för vissa män, och kanske för din pojkvän, känns det lite o-macho att dofta kaprifol och viol bara för att man vill ha en fräsch hy. Denna fuktkräm har aktivt kol som aktiv substans och inte bara fungerar väl utan känns cool för killen också.

99 kr hos Lyko

American crew ampoules

11. När vikarna blir större och öknen breder ut sig

Börjar det se lite glest ut bland stråna på huvudet? Sådant behöver man inte tvingas acceptera. Dessa kraftfulla kapslar kommer med hjälp på traven.

Vad tycker du?

Är du kille och vill ge tips på andra saker som kan vara jobbiga att köpa? Vad har du köpt till din pojkvän som skulle platsa på denna lista?


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.