Sex presenter till pojkvännen som indikerar att han kanske borde bry sig mer om sitt utseende

2012-11-01 av Sophie
Sex presenter till pojkvännen som indikerar att han kanske borde bry sig mer om sitt utseende

Man ska inte försöka förändra allting hos sin pojkvän. Om man älskar någon accepterar man ju den andra personens brister och så vidare, och så vidare. Men du hade ju inte börjat läsa den här artikeln om du inte kanske tyckt att pojkvännen kanske har börjat strunta i sitt utseende och hur han är klädd. Då är det kanske fritt fram att påtala detta och genom presenter indikera att han borde bry sig mer om hur han ser ut. Här är sex presenter som kan ge pojkvännen en knuff i rätt riktning. Subtilt men effektivt.

Rakapparat

1. En hångelvänlig haka

Visst, tredagarsstubben är kanske lite attraktiv emellanåt, men i längden vill du kanske att din pojkvän ska vara välrakad i ansiktet. Med en professionell rakapparat som kan sköljas under rinnande vatten och har en batteritid på 45 minuter har din pojkvän inga ursäkter för att inte raka sig.

Denna present kan förstås också vara ett rakkit, eller en skäggtrimmer beroende lite på vilken typ av behåring du tycker han passar bäst i.

Tandblekning

2. Bort med snus- och kaffefläckar på tänderna

Är pojkvännen storsnusare, eller dricker han bara väldigt mycket cola eller kaffe? Ge honom ett tandblekningskit för hemmabruk. Inom några dagar är fläckar och missfärgningar ett minne blott, eller åtminstone kraftigt reducerade.

399 kr hos EaseWhite

Buybutton obsolete

Björn borg kalsonger

3. Snälla älskling, inte lumpenkallingarna idag igen

Har du någon gång tvättat åt din kille? Då vet du att han inte bara har snygga boxershorts, han har även fler än ett par urtvättade kalsonger. Se till att han är snygg under, till exempel med ett par boxershorts från klassikern Björn Borg. Med mängder av mönster och färger att välja mellan kan du välja och vraka. Sen om du råkar "glömma" lumparkallingarna i tvättstugan nästa gång...ja, det är upp till dig!

Från 179 kr hos Uppercut

Grå blazer

4. Kanske nåt snyggt när vi går ut och äter?

Med en snygg mörkgrå blazer kan vem som helst se ut som "en miljon dollar". Blazern signalerar såväl modemedvetenhet som klass och elegans. Det bästa är kanske att en blazer kan kombineras med så många olika andra plagg. Den fungerar också utmärkt till jeans. Varför inte ge pojkvännen en snygg blazer att ha på sig till nästa parmiddag eller utekväll? Ni vinner båda två på detta!

3000 kr hos grandpa.se

Fred Perry axelväska

5. Träningskläderna i en ICA-kasse. Really?!

Det finns killar och män som har använt en ICA-kasse som ”väska” sedan tidiga tonåren. Det var kanske lite charmigt just under tidiga tonåren, men i vuxen ålder finns ingen anledning att bära med sig saker i en plastpåse. Det är varken särskilt attraktivt eller praktiskt. Ett bättre alternativ är en snygg och rymlig Fred Perry axelväska. Perfekt både för träning och jobb. Om pojkvännen inte köper en åt sig själv så blir det kanske ditt uppdrag.

Steve Madden boots

6. Snygg på fötterna även på vintern

De flesta män är inte så noga med vad de har på fötterna. Tycker din pojkvän att gympadojor är perfekta vinterskor, kan du med fördel ge honom ett par riktigt snygga boots. Dessa boots från Steve Madden passar utmärkt till både kostymbyxor och jeans.

Vad tycker du fungerar bäst?

Har du lyckats påverka din pojkväns utseende med hjälp av en snyggt "placerad" present? Vad var det och hur togs den emot? Är det kanske helt fel att indikera detta med hjälp av presenter? Berätta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Presentmottagare - 2014-03-26

Jag fick själv en "pik"-present från en kille som jag hade börjat dejta några veckor tidigare. Bakgrunden är att jag har lite problematisk hy och får lätt finnar trots att jag passerat tonåren. En dag sa han lite försiktigt att han hade en sån himla bra ansiktsrengöring som han vill tipsa mig om. Nästa gång jag kom hem till honom fick jag en present - en täckkräm för ansiktet. Jag vet redan att jag inte har världens finaste hy och jag har också pratat med en hudläkare om mina problem. Jag blev inte så jätteglad för presenten. Kanske hade det funkat bättre om vi var ett stadigt par som varit ihop ett tag.