Presenttips.se logo

9 julklappstips som dina arbetskollegor kommer uppskatta

2014-12-16 av Freddi
Visa uppskattning på jobbet. 10 julklappstips till kollegorna

Arbetsplatsen är det ställe där vi spenderar absolut mest tid under veckorna. Arbetskollegorna blir därför som en liten familj och som vi alla vet handlar julen om just det – familjen. Vad passar sig bättre än att visa lite extra uppskattning så här under juletiden än att ge bort en trevlig julklapp till favoritkollegan? Du kommer garanterat bli en glädjespridare på kontoret! Här kommer några tips på vad du kan ge bort till dina medarbetare.

Anslagstavla i filt

1. Kom ihåg med stil

Anslagstavlor pryder de allra flesta kontor och arbetsplatser. Helt perfekta för att sätta upp viktiga lappar, bilder och annat som inte får glömmas bort. Men de ser ju inte alltid så roliga ut. Bruna ramar och kork… Som tur är finns det andra alternativ. Dessa anslagstavlor från Menu är perfekta för att piffa till kontoret lite och samtidigt hålla koll på alla viktiga datum och telefonnummer. Anslagstavlorna är 30x30cm stora och gör sig väldigt bra tillsammans med andra likadana. Snyggt och praktiskt!

599 kr hos BaraDesign.se

Buybutton obsolete

Bluetooth-högtalare med LED-belysning

2. För AW:n

Om din arbetskamrat är musik eller radio-nörd och ofta fyller tomrummet på kontoret med lite sköna toner så kommer denne verkligen uppskatta dessa bluetooth-högtalare som dessutom lyser i fantastiska färger. Om kontoret skulle bli för litet, passar dessa väldigt bra att ta med till avdelningsfesten eller till AW:n. Höj basen och kom i julstämning nu.

249 kr hos Kjell & Co

Buybutton obsolete

Klassisk dammvippa av strutsfjädrar

3. Håll det rent

Elektroniska föremål som datorer, skrivare och kopiatorer är väldigt duktiga på att samla på sig damm. Att använda trasor och liknande produkter drar bara runt dammet på skärmen vilket är ganska frustrerande när det finns mycket jobb att göra. Som tur är finns nu en specialdesignad liten dammvippa för ändamålet. Använd den för att snabbt damma av datorn och häng sedan upp den på sidan av monitorn. Smidigare städningspryl får en ju leta efter. Den kommer göra din pedantiska kollegas dag.

Bubbelkalender 2015

4. Poppa dig igenom 2015

Vi har nog alla varit där. Kommit hem med en ny möbel, slitit upp paketet i jakt på bubbelplasten för att sedan poppa loss och helt strunta i hopmonterandet av hyllan. Alla älskar bubbelplast och nu kan du bli den personen som gör din arbetskamrats 2015 till det bästa året någonsin. Denna bubbelplastkalender ger din arbetskamrat glädjen att poppa en bubbla varje dag under hela året. Det bästa vore kanske om du helt enkelt köpte den till dig själv istället, du har ju trots allt varit väldigt snäll i år..!

arkadspel till sin iphone

5. Gör rasterna roligare

Om det finns något som vi alla mer eller mindre längtar efter under arbetsdagen så är det rasterna. Under lunchen äter vi vår mat och laddar batterierna inför den fortsatta dagen. Men om maten tar slut för snabbt kan det i vissa fall vara svårt att hitta på något kul under rasten istället för att strunta i det och direkt gå tillbaka till arbetet. Med Arcadie slutar detta problem existera. Stoppa ner iPhonen i Arcadie och avnjut några minuters klassiska arkadspel med både fysisk joystick och knappar. Din spelgalna arbetskamrat kommer tacka dig för evigt för denna old school-klapp.

Skjortfodral som behåller strykningen

6. Skrynkelfria skjortor

Att åka iväg på konferenser och affärsresor är något som alla någon gång kommer stöta på under sina arbetskarriärer. Ibland behöver en vara borta ett par dagar och alltså packa ner professionella kläder utan vetskap om strykjärn kommer finnas på plats eller inte. Att dyka upp med skrynklig skjorta är ett big no-no och detta är något som Shirt Shuttle tänkt på. Vik den nystrukna skjortan runt vikbrädan och förvara den i det stöttåliga, vattentäta fodralet. Skjortan kommer vara lika redo att användas som när du packade ner den, även efter långa resor. Grym present till en kollega som alltid är på språng.

399 kr hos temashop.se

Datormusen Penclic Mouse

7. Undvik musarm

Den teknologiska eran har lett till en hel del nya diagnoser där en av de vanligaste måste vara musarm. Att sitta framför en dator dagarna i ända och hela tiden behöva dra muspekaren fram och tillbaka genom att använda hela armen är inte det bekvämaste i världen. Med Penclic Mouse kan du hjälpa din arbetskollega att undvika läkarbesök som grundar sig i just datoranvändning. Användaren håller i Penclic precis som om det skulle vara en vanlig penna, enda skillnaden är att detta don har både scroll, vänster- och högerklick och fram- och tillbakaknappar. Rädda din kollegas arm och ge bort en Penclic Mouse.

Exklusiv presentbox för viktiga anteckningar

8. För anteckningar snyggt

Anteckningar är viktiga och kan vara det som hjälper eller stjälper dig i arbetslivet. Detta gäller inte minst om du arbetar som författare eller entreprenör och är i behov av att hela tiden kunna skriva ner dina idéer för framtida bruk. Att samla alla dessa på samma ställe är ännu bättre och därför är den perfekta presenten en exklusiv anteckningsbox från Moleskine. I boxen finns en skrivbok i pocketstorlek och en exklusiv penna. Allt för att din kollega ska kunna föra de snyggaste anteckningarna i kvarteret.

449 kr hos Elegant.se

Buybutton obsolete

Kudde i form av en floppy-disk

9. Pynta retro

Det är inte längesedan som disketterna var något av det viktigaste i datorväg. Hur skulle en annars kunna spara alla viktiga filer? De yngre generationerna idag har inte särskilt bra koll på exakt vad en diskett är, vilket är väldigt sorgligt. Som tur är vägrar vi i de lite äldre teknikgenerationerna att släppa taget om denna retro-stjärna. Passa på att ge bort en snygg och bekväm kudde i diskett-design till din kollega som fortfarande hänger kvar i startblocket av internet. En present som definitivt kommer uppskattas.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.