Presenttips.se logo

Vinnaren av "Hjärtevärmande tävlingen"

2014-12-07 av Christoffer
Vinnaren av "Hjärtevärmande tävlingen"
Foto: KitchenTime produktfoto redigerat

Nu har det ju pågått två tävlingar samtidigt här på Presenttips.se och den ena skulle egentligen ha avslutats i fredags men den blev ofrivilligt utökad i två dagar. Det var som vanligt mycket svårt att bestämma en vinnare men det var nog en av de tävlingar som det var roligast att hitta en vinnare! Det var fint att gå igenom alla bidrag och se vilka fina historier ni hade hittat och gillat.

Slutligen föll valet på en hjärtevärmande historia som kanske inte så många uppmärksammat och som är fin i all sin enkelhet. Ingen extra dramatisk musik behövdes för att lyfta fram detta guldkorn från en vardag där en liten flicka i rullstol för en dag får vara "lika normal" som alla andra - och åka skridskor - med hjälp av härlig personal på särskolan och en sele från en konståkningsskola. Jag hoppas att fler tar efter detta! Läs hela historien här: http://sarskildabarn.wordpress.com/2014/11/25/med-skridskorna-pa-fotterna-fick-hon-uppleva-nagot-annat/

Tack Annika Andersson som tipsade om denna hjärtevärmande historia - och grattis till mattermosen. Tack också alla ni andra som tävlade, det var massor av fina historier men jag var som vanligt tvungen att välja en!


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.