Årets julklapp 2007: Den påminnande t-shirten!

2007-12-01 av Christoffer
Årets julklapp 2007: Den påminnande t-shirten!

Du har säkert hört talas om att man kan göra egna t-shirtar på nätet. Faktum är att man kan göra ganska mycket mer än bara t-shirtar (tröjor, kalsonger mm). Det första du bör göra med denna present är att först kolla storleken din kompis har.

Sen letar du i skrymslena i ditt huvud efter något kul som ni har gjort tillsammans någon gång. Kanske resan till Kos -04? MC-träffen i Arboga? Den där sjuka kvällen i Helsingör? Den sagolika vändningen i fotbollsmatchen? Tänk efter riktigt noga efter vad som var erat standardskämt, det som ni sa hela tiden eller gjorde hela tiden. Helst ska det vara nånting som gör personen glad när han tänker på det men som ingen annan riktigt förstår. Sätt det ordet tillsammans med en bra bild på t-shirten.

Motivering###

För att alla bär t-shirtar. Alla vill ha något personligt. Massor av människor kommer att fråga han/henne vad t-shirten betyder och då kommer hon påminnas om det roliga ni gjorde. Hon eller han kommer också alltid att tänka på dig varje gång hon bär den.

Var kan man köpa presenten?###

Det är lite olika för olika affärer men en bra är SpreadShirt.se där man kan göra t-shirts från c:a 200 kr


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.