Årets julklapp 2008: Den personliga fotoramen!

2008-12-01 av Christoffer
Årets julklapp 2008: Den personliga fotoramen!

Den digitala fotoramen har redan gjort sin entré i svenskarnas vardagsrum. Den är populär för att den aldrig blir tråkig och alltid kan uppdateras. En mycket bra present i sig, men för att kvalificera sig som vår Årets Julklapp måste den vara något speciellt.

Beställ fotoramen hem till dig och sen letar du igenom alla bilder på dig och personen du ska ge den till. Ladda upp dem i ramen (eller lägg med ett USB-minne med bilderna). Lägg också gärna med en bild där du skriver God Jul från "ditt namn"!

Motivering

Vem vill inte ha en digital fotoram nuförtiden? Att du sen kompletterar den med minnen från er tid tillsammans gör den bara bättre!

Var kan man köpa presenten?

Alla välsorterade elektronikbutiker säljer digitala fotoramar, tex CDon som har många att välja mellan, från c:a 550 kr.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.