8 presenter som mottagaren definitivt kommer skriva om på Facebook

2012-10-28 av Christoffer
8 presenter som mottagaren definitivt kommer skriva om på Facebook

Det är minst lika roligt att ge bort presenter som att få presenter. Att kunna glädja någon du tycker om med en genomtänkt present ger liksom en bra känsla i kroppen. Vissa presenter ger ju också lite den där känslan av att "Åh, vad fint! Den här måste jag visa för mina vänner!". Här är 8 presenter som personen definitivt kommer berätta om för världen på ett eller annat sätt: Facebook, Twitter eller sin blogg:

Fotbollsresa

1. Fotbollsresa till England

En fotbollsresa är det ultimata äventyret. Man får se en ny stad och uppleva magiska ögonblick på arenan. Shopping, restaurangbesök och annat hinner man också med på resan.

Från 2000 kr hos Nöjesresor

iPad mini

2. Ipad Mini

En iPad Mini är, som namnet antyder, en mindre version av iPad. Den går faktiskt enkelt ner i bakfickan. Alla nya produkter från Apple väcker ett extremt habegär och det kommer nog klia i fingrarna på mottagaren att få imponera på sina kompisar med sin nya "baby".

2995 kr hos Ellos

Prova på pistolskytte

3. Upplevelse: Provskjutning vapen

Kanske inte för alla, men den som uppskattar aktiviteter som får adrenalinet att pumpa kommer älska att få provskjuta ett antal klassiska vapen. Resultatet av övningarna på skjutbanan kommer du med största sannolikhet att kunna se på Facebook.

Choklad hjärta

4. Chokladask i brevlådan

Både män och kvinnor uppskattar en ask med choklad. Om chokladasken kommer som en överraskning i brevlådan kan man räkna med att mottagaren blir extra glad. Räkna med att personen vill visa vilken underbar pojkvän/flickvän hen har på ett Facebook nära dig.

Stjärna

5. En egen stjärna

Den perfekta presenten till romantikern eller den som är intresserad av astronomi. Om du inte vet vad det handlar om så kan man alltså köpa/registrera en stjärna som man sedan blir ägare till. Det är förstås något som måste meddelas till omvärlden!

879 kr hos Presenter.se

Buybutton obsolete

fotomodell för en dag upplevelse

6. Fotomodell för en dag

I denna upplevelse får tjejen en professionell styling och sen bli fotograferad av en lika professionell fotograf. Resultatet blir en rolig dag och ett par riktigt grymma foton, som är ganska troliga att få bli profilfoton eller liknande.

napp med framtänder

7. Napp med framtänder

Många föräldrar med småbarn har en extra stark tendens att vilja visa upp varje söt min, litet framsteg eller rolig present sina barn får på Facebook. Det här är "the mother of all roliga presenter för barn" och när föräldrarna skrattat klart kommer de vilja få sina vänner på Facebook att skratta.

Flaskpyssel

8. Vinflaskepyssel

Inte direkt något man vill visa upp för att skryta men efter 10 minuters frustrerat pusslande för att få ut vinflaskan behöver man hjälp. Från så många som möjligt. Man får helt enkelt använda livlinan: "Fråga mina vänner på Facebook".

Vad tycker du?

Har du fått en present som det kliat extra mycket i fingrarna för att visa upp för dina kompisar?


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Curly - 2012-10-29

Åhhhh, suck! Jag vill inte se fler som skryter på Facebook om vilka söta presenter de fått från sina pojkvänner.