Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 489 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Föregående: Presentrecension: Köra rally - en rolig upplevelse inte bara för fartdåren |

Nästa: 8 presenter som mottagaren definitivt kommer skriva om på Facebook

11 julklappar som lyser upp i vintermörkret

11 julklappar som lyser upp i vintermörkret
2012-10-26 av Christoffer

Vintern må vara mörkare och kallare än de andra årstiderna, men visst är det ändå lite mysigt att få krypa upp i soffan, tända några ljus och njuta av den ro som infinner sig under vinterkvällarna, särskilt när det vankas jul? Här är 11 julklappar som lyser upp i vintermörkret och ger den perfekta stämningen.

LED-lampa med fjärrkontroll

1. LED-lampa med fjärrkontroll

Mångsidig LED-lampa med 16 olika färger och dimningsfunktion. Det sägs att vissa färger ger upphov till olika känslor. Prova hela paletten för att hitta den färg som ger den bästa stämningen.

425 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Ljuskanon med LED-lampor

2. Ljuskanon med LED-lampor

En ljuskanon med LED-lampor som verkligen förhöjer stämningen i vilket rum som helst. Ställ in en specifik färg eller låt lampan skifta mellan åtta färger.

279 kr hos Roliga prylar
Besök butiken
 
adventsljusstake led

3. LED-ljusstake

På julen ska man bara ha minst en adventsljusstake. Den här ljusstaken har sammanlagt 17 LED-lampor som ger en stämningsfull belysning i fönstret även efter julafton.

349 kr hos Belysningsdesign
Besök butiken
 
bokstöd i form av en lampa

4. Kombinerad bordslampa och bokstöd

Den perfekta julklappen till den som läser mycket. Lampan ger en behaglig läsbelysning samtidigt som den dubblerar som ett bokstöd.

398 kr hos Roliga prylar
Besök butiken
 
Ljusterapilampa

5. Gryningssimulator

Att komma upp på morgonen när det är becksvart ute, temperaturen ligger en bra bit under nollan och vinden blåser iskallt är inte det lättaste. Med en väckarklocka som simulerar en soluppgång blir det lättare att gnugga sömnen ur ögonen.

1595 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Nyckelring: Star Wars-lasersvärd

6. Nyckelring i form av ett Star Wars-lasersvärd

Om det är något man helst undviker på vintern så är det att famla med nycklarna när man helst vill komma in i värmen så fort som möjligt. Man vill ju självklart också kunna slå ner imperiesoldater och Darth Vader om de gömmer sig i snön. Lösningen? Den här kombinerade nyckelringen/ficklampan/Darth Vader-elimineraren!

79 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Gummibjörnslampa

7. Gummibjörnslampa

Även barnen vill ha en behaglig belysning i vintermörkret. Varför inte använda en lampa som ser ut som en gigantisk godisbjörn?

139 kr hos Roliga prylar
Besök butiken
 
Markslöjd Dakke Ljusslinga 10L

8. Diskreta ljusslingor

Av de många belysningsdetaljer som används till julen är det ingen som används så enormt mycket som ljusslingorna. Det finns gränser på hur mycket blinkande lampor man kan ta, även om gränsen är rätt hög. Diskreta ljusslingor som man fäster i gardiner kan vara ett mer smakfullt val.

399 kr hos Belysningsdesign
Besök butiken
 
Tetrislampa

9. Tetrislampa

Tetrislampan har alla möjligheter att bli århundradets lampa. Den består av sju delar som man kan kombinera hur man vill. Den lyser upp i vintermörkret och är samtidigt en klurig utmaning!

349 kr hos Roliga prylar
Besök butiken
 
Julstjärna

10. Julstjärna

Ett julhem är inte riktigt komplett utan en vacker julstjärna. Denna stående variant placeras i fönstret eller på bordet och ger ett starkt sken från 25W-lampan. Detta är mest lämplig som en julklapp man ger till vänner som man firar med lite innan julafton (så man hinner använda den innan jul också!).

99 kr hos Åhlens.se
Besök butiken
 
Vacker isskulptur

11. Isstjärna

Det man köper här egentligen en form. Denna stjärnformade form fyller man med vatten (och kanske lite karamellfärg om man vill) och sätter in i frysen. Resultatet är en otroligt vacker islampa som man kan kanta uppfarten med på julafton och kanske också till nyårsfesten.

99 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 

Dina tips?

Vad tycker du? Har du några tips på fina lampor som passar extra bra i julmörkret? Säg också gärna till om någon länk slutat fungera.

Foto: jannoon028 / FreeDigitalPhotos.net

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.