7 tips på kombinerade presenter och presentpaket

2012-12-06 av Christoffer
7 tips på kombinerade presenter och presentpaket
Foto: Redigerat orginal från Freedigitalphotos.net av Master isolated images

Vad är bättre än att få en present? Att få två presenter eller fler! Ibland blir faktiskt resultatet mångdubbelt bättre om man köper olika presenter och slår ihop dem till en (se till exempel vår tidigare artikel om "En fantastisk kombopresent från Upplands-Bro").

Varje del i presentpaketet lyfter  fram de andra delarna så att summan är större än delarna tillsammans. Det lättaste är förstås att vi "cut to the chase", som man säger i USA, och ger några förslag:

1. Till grillmästaren

Kombinationen: Kokbok + kvalitetskött + personligt brännjärn

En bra sommarpresent till grillmästaren som älskar sina hamburgare eller sina biffar. Ge ny insikt på bra grillmetoder med en bra och relaterade kokbok. Till det köper du en rejäl bit mört kvalitetskött, kanske direkt från en slaktare. Pricken över i't blir ett brännjärn där mottagaren kan skriva in sina initialer och märka köttbitarna med. Lägg gärna till en flaska rött som passar bra till kött, om budgeten tillåter.

Pris: Från 500 kr. Se länkarna i kombinationen ovan för tips och förslag på var du kan köpa produkterna.

2. Till mysmonstret

Kombinationen:

Mysfilt + gott te + god choklad + badskum + mikrovärmda tofflor

Mysmonstret är hon eller han som inte vet nåt bättre än en hemmakväll med sina älskade framför favoritprogrammet eller favoritfilmen. Allt ska vara inom räckhåll: fjärrkontrollen, chipspåsen, tekoppen och partnern. Mysmonstret lämnar endast soffan för att kanske sätta på badvattnet eller för att värma på tofflorna lite grann.

3. Till partypolaren

Kombinationen: Valfri dricka + Förfestspelet + kapsylöppnarräknare alternativt Kapsylöppnarring + Självlysande shotglas + Kylda ölmuggar + Bakis-brustabletter + Onlinepizza + Abonnemang på filmtjänst

Ladda upp inför en blöt nyårsfest med denna partykombo som tar din partypolare hela vägen från en finfin förfest till soffhäng dagen efter. Fortsättt gärna fynda på Partykungen.se, RoligaPrylar.se och CoolStuff.se som har många, många fler festpresenter.

4. Till livsnjutaren och resenären

Kombinationen: Mat & Vin-resa + kokbok + presentkort på delikatesser + flaska vin från området

Många resmål i världen är kända för sin mat, sina kryddor och delikatesser. Det är ofta en enorm inspiration att ta del av ett lands kök och kanske också viner. Gör ett presentpaket som består av en resa (eller snarare ett presentkort) till ett land vars land mottagaren älskar, en kokbok med recept från det landet samt ett presentkort på delikatesser från det landet. Delikatesserna kan förstås vara svårt att köpa på nätet (eller få presentkort) men du kan alltid prata med den lokala delikatesshandlaren så att du betalar i förväg.

Pris: Från 500 kr. Se länkarna i kombinationen ovan för inspiration på vad för typ av produkter du kan köpa. Det är förstås bara exempel på olika destinationer, tanken är självklart att alla produkter ska vara från samma område.

5. Till den stressade som inte kan koppla av

Kombinationen: Pussel + ljudbok + gott te

Denna kombinationen är till för att hjälpa den som är stressad och alltid har 1 000 saker i huvudet att få lite paus från detta. Koka upp en kopp te, sätt på en ljudbok (med nån bra deckare) och lös ett pussel. Det är lagom stimulans och väldigt avkopplande och svårt att fokusera på andra stressande saker från vardagen. Det är ju självklart bättre till en person som har en "upplevd" stress (svårt att varva ned) snarare än faktisk stress (trebarnsmamma). En trevlig touch på detta är om pusslet är gjort av personens favoritfoto (barnen? favoritgolfbanan? sommarhuset?), länken i kombinationen ovan visar var man kan köpa det.

Pris: C:a 400 kr totalt. Se länkarna i kombinationen ovan för tips på var du kan köpa produkterna.

6. Till modetjejen

Kombinationen: Prenumeration på modemagasin + Kläder / presentkort på kläder + Modell för en dag-upplevelse + Personal shopper-upplevelse

Modetjejen driver säkert sin egen blogg där hon visar upp "dagens outfit", älskar att prova på nya modekombinationer och älskar att få nya kläder. Slå ihop allt detta till en grym kombopresent och du kommer vara på hennes personliga VIP-lista i år framöver!

7. Till vinterlekarna i mellandagarna

Kombinationen: Barnoverall + kälke + termos med varm choklad + mikrovärmt gosedjur

För den lille gullungen som vill vara ute och leka i snön i mellandagarna kan denna kombination vara både rolig och praktisk. En varm vinteroverall för att leka med kälken hela dagen med lite varm choklad-mys. Dagen avslutas med ett sött, och varmt, gosedjur.

Vi skulle kunna hålla på hela dagen...

Kombopresenter och presentpaket kan man ju bygga hur många som helst men jag hoppas att du fått lite bra idéer och inspiration. Skriv gärna i kommentarsfältet och tipsa om egna kombopresenter!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.