7 supersöta doppresenter

2013-04-03 av Christoffer
7 supersöta doppresenter
Foto: Salvatore Vuono / freedigitalphotos.net

När det har blivit tillökning och det är dags för dop vill man ju ge bort fina saker till det lilla barnet. Det kan handla om såväl prydnadssaker och smycken som presenter som har en mer praktisk funktion. Kom ihåg att det är svårt att göra fel när det gäller doppresenter, bara man ger presenten med omtanke och kärlek. Här är 7 presenttips till dopbarnet.

Kramdjur

1. En söt teddybjörn

Ingen, varken stor eller liten, kan stå emot en gullig nallebjörn. Precis vid tiden för dopet kanske barnet inte förstår riktigt vad en nalle är för någonting, men det kommer hon eller han snart att upptäcka. Den här söta och mjuka nallen kommer att bli en favorit i många år framöver men på sidan finns många, många fler att välja från.

Lära gå-skor

2. Lära gå-skor

Det finns några saker som de flesta sparar från sin barndom. De första skorna är en sådan sak. Det är ju något speciellt med de skor i vilka man tog sina första steg. Ett par lära gå-skor är en utmärkt doppresent. Om de dessutom är supersöta är det inte direkt någon nackdel. Märket Kavat har tillverkat babyskor i många år och deras klassiker Kavat N:o 1 i vitt läder är fortfarande en storsäljare. Mjuk, bekväm och stadig för babyns första trevande steg.

Snuttefilt med huva

3. Snuttefilt med huva

De flesta barn brukar förälska sig i en filt som de sedan har nära sig varje dag i flera år tills det bara återstår några trådar av filten. En snuttefilt, eller babyfilt om man ska använda en mer officiell term, är en perfekt present till dopbarnet, särskilt om hon eller han ännu inte har hunnit skaffa sig en favorit. Den här filten från Lundmyr är både söt och gosig och har en bekväm huva.

Mobil med speldosa

4. Mobil med speldosa

Både föräldrarna och barnet självt blir nog glada över att få roliga leksaker i doppresent. Det finns mycket att lägga pengar på som nybliven barnförälder och varje bidrag är välkommet. Den här gulliga speldosan/mobilen fäster man enkelt på spjälsängen. Den spelar musik och har sammanlagt fyra kaniner eller fåglar som barnet kan leka med.

Babygym

5. Babygym

Pingu är många barns favorit och nu finns ett babygym med den populära pingvinen. Det här babygymet är minst sagt bedårande med sina vackra färger och mjuka material. Stimulerande och roligt för barnet!

oii

6. En söt body / pyjamas

Bebisar älskar pyjamasar för att de är mjuka och sköna. Föräldrar älskar pyjamasar eftersom de är lätt att ta på och av. Den här body från danska märket Katvig är mycket söt och passar som pyjamas till både pojkar och flickor.

279 kr hos Oii

Ängel i silver

7. Ängel i silver

Bland smycken som doppresenter finns mycket att välja mellan. En fin halskedja med ett smycke är en bra present som barnet kan ha mycket glädje av när hon eller han blir äldre. Att tänka på är att unika och personliga smycken ofta uppskattas mest. Den här ängeln helt i sterlingsilver med en diamant på magen är mycket söt och blir säkert en riktig favorit!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Camilla - 2013-12-29

Tycker att detta inte bara var doptips, utan även fina julklappstips! Nu är ju julen över för denna gång, men vips säger det så är julen här igen! Tror jag vet vem jag skulle kunna köpa nallebjörnen till nästa jul, min dotter som idag bara är 3 månader :D