Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: 7 supersöta doppresenter |

Nästa: 8 klassiska studentpresenter

7 romantiska bröllopspresenter

7 romantiska bröllopspresenter
2013-04-05 av Christoffer

Vad är en romantisk present egentligen? Kan man ge romantiska presenter till någon annan än sin partner? Ja, absolut! En romantisk present är en present som inspirerar och skapar romantik i ett förhållande och det kan man ge till vem som helst. Allra mest lämpligt och roligt är det förstås att ge till ett par som precis gift sig. Så här är sju bröllopspresenter i kärlekens tecken.

upplevelse på herrgård

1. Romantisk weekend på herrgård

Bröllopsparet väljer säkert att göra en bröllopsresa utomlands för att kunna njuta varandras sällskap den första eller de första veckorna som gifta, men det betyder ju inte att romantiken behöver ta slut när planet landar på Arlanda. Ge bort en romantisk weekend på en vacker herrgård där allt är inkluderat. Det är verkligen en bröllopspresent i kärlekens tecken.

2995 kr hos GreatDays.se
Besök butiken
 
52 romantiska veckor

2. Skrapkort med 52 romantiska veckor

Det kan vara svårt att hålla romantiken på topp varje dag ett helt år, om man inte har detta spel till hjälp det vill säga. 52 romantiska veckor innehåller 52 kort – 26 för henne och 26 för honom. När man skrapar bort skyddsplatsen på korten ser man vilken uppgift man har fått för veckan. Vissa utmaningar är enklare än andra men fantasirikedomen sätts verkligen på prov.

169 kr hos MyHeart.se
Besök butiken
 
nalle brudpar

3. Nalle med kärleksbudskap

Kan man inte närvara på bröllopet kan man skicka brudparet en fin kärleksgåva. Ett bra alternativ i kärlekens tecken är ett brudpar i form av två nallebjörnar som sitter ihop från det klassiska märket Miranda. Nallarna skickas automatiskt från webbutiken Nalleriet.

349 kr hos Nalleriet
Besök butiken
 
champagneskålar

4. Champagneskålar

Amor Vincit Omnia; det är latin för ”kärleken övervinner allt”. Visst stämmer det ordspråket? Amor Vincit Omnia är även en kollektion från Orrefors med glas som är som gjorda för romantiska stunder. De här champagneskålarna är riktigt lyxiga och är dekorerade med en silverring vid foten.

Tycker du att dessa är lite väl i billigaste laget så ta en titt på Orrefors Amor Vincit Omnia Diamond edition. Ganska så exklusivt :)

1495 kr hos Presentkuriren
Buybutton obsolete
 
monogamispelet

5. Kärleksspelet Monogamy

När man gifter sig lovar man varandra evig trohet. Det är ju det äktenskapet handlar om. Man ska hålla sig till en partner och alltså vara monogam. I spelet Monogamy, som ju osökt för tankarna till det mer kända finansspelet Monopol, får bröllopsparet utforska varandras sinnen och tankar. Mycket välgjort, mycket roligt och definitivt mycket romantiskt!

395 kr hos Presentkuriren
Buybutton obsolete
 
spa par

6. Parbehandling på spa

Man behöver verkligen inte hålla sig till prydnadssaker när man funderar på bröllopspresenter i kärlekens tecken. Ett presentkort på en upplevelse blir förmodligen en mer uppskattad present än exempelvis en vas. Med ett presentkort på en parbehandling på spa kan bröllopsparet när som helst njuta av några avslappnande timmar tillsammans med behandlingar samt lyx i form av vin, choklad och jordgubbar.

2100 kr hos Upplevelsepresent
Besök butiken
 

Foto: nirots / freedigitalphotos.net

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.