7 romantiska bröllopspresenter

2013-04-05 av Christoffer
7 romantiska bröllopspresenter
Foto: nirots / freedigitalphotos.net

Vad är en romantisk present egentligen? Kan man ge romantiska presenter till någon annan än sin partner? Ja, absolut! En romantisk present är en present som inspirerar och skapar romantik i ett förhållande och det kan man ge till vem som helst. Allra mest lämpligt och roligt är det förstås att ge till ett par som precis gift sig. Så här är sju bröllopspresenter i kärlekens tecken.

upplevelse på herrgård

1. Romantisk weekend på herrgård

Bröllopsparet väljer säkert att göra en bröllopsresa utomlands för att kunna njuta varandras sällskap den första eller de första veckorna som gifta, men det betyder ju inte att romantiken behöver ta slut när planet landar på Arlanda. Ge bort en romantisk weekend på en vacker herrgård där allt är inkluderat. Det är verkligen en bröllopspresent i kärlekens tecken.

52 romantiska veckor

2. Skrapkort med 52 romantiska veckor

Det kan vara svårt att hålla romantiken på topp varje dag ett helt år, om man inte har detta spel till hjälp det vill säga. 52 romantiska veckor innehåller 52 kort – 26 för henne och 26 för honom. När man skrapar bort skyddsplatsen på korten ser man vilken uppgift man har fått för veckan. Vissa utmaningar är enklare än andra men fantasirikedomen sätts verkligen på prov.

nalle brudpar

3. Nalle med kärleksbudskap

Kan man inte närvara på bröllopet kan man skicka brudparet en fin kärleksgåva. Ett bra alternativ i kärlekens tecken är ett brudpar i form av två nallebjörnar som sitter ihop från det klassiska märket Miranda. Nallarna skickas automatiskt från webbutiken Nalleriet.

champagneskålar

4. Champagneskålar

Amor Vincit Omnia; det är latin för ”kärleken övervinner allt”. Visst stämmer det ordspråket? Amor Vincit Omnia är även en kollektion från Orrefors med glas som är som gjorda för romantiska stunder. De här champagneskålarna är riktigt lyxiga och är dekorerade med en silverring vid foten.

Tycker du att dessa är lite väl i billigaste laget så ta en titt på Orrefors Amor Vincit Omnia Diamond edition. Ganska så exklusivt :)

1495 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

monogamispelet

5. Kärleksspelet Monogamy

När man gifter sig lovar man varandra evig trohet. Det är ju det äktenskapet handlar om. Man ska hålla sig till en partner och alltså vara monogam. I spelet Monogamy, som ju osökt för tankarna till det mer kända finansspelet Monopol, får bröllopsparet utforska varandras sinnen och tankar. Mycket välgjort, mycket roligt och definitivt mycket romantiskt!

395 kr hos Presentkuriren

Buybutton obsolete

spa par

6. Parbehandling på spa

Man behöver verkligen inte hålla sig till prydnadssaker när man funderar på bröllopspresenter i kärlekens tecken. Ett presentkort på en upplevelse blir förmodligen en mer uppskattad present än exempelvis en vas. Med ett presentkort på en parbehandling på spa kan bröllopsparet när som helst njuta av några avslappnande timmar tillsammans med behandlingar samt lyx i form av vin, choklad och jordgubbar.

vinglas med gravyr

7. Vinglas graverade med deras namn eller bröllopsdatum

Skapa ett vackert och användbart minne av deras bröllopsdag genom att ge bort dessa vackra vinglas med valfri text ingraverad i glaset. Du kan gravera in deras namn, bröllopsdatumet eller något annan vacker text.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.