Presenttips.se logo
Divider header

Dagens julklapp

Hotellövernattning

Ge bort egentid till den som inte har en minut över till att tänka! En natt på hotell kan göra susen!

Hotellövernattning

1900 kr

7 presenter varje bloggare skulle behöva

2012-11-12 av Christoffer
7 presenter varje bloggare skulle behöva

Det började lite trevande, försiktigt, för att så småningom erövra marken med en lavinartad framfart: bloggandet. Plötsligt en dag hade var och varannan människa en egen blogg, som kunde vara nischade på allt mellan himmel och jord. Att blogga kan vara att rapportera om sin vardag, om ett kärt intresse eller om roliga länkar och viktiga nyheter från webben – oavsett inriktning är bloggarna ett av våra största samtidsfenomen. Ska du köpa en present till någon som äger en egen blogg? Så lämpligt, för här har vi samlat sju saker som garanterat gör hans eller hennes dag.

Systemkamera

1. Proffsig kamera

Vare sig det är en modebloggares shoppingfynd, en naturälskares ögonblicksbilder eller matbilder från en reseblogg är kameran A och O. Kort sagt kan en kamera av hög kvalitet höja standarden på bloggen ett rejält snäpp. Julklapp, födelsedagspresent eller apropå-ingenting-gåva – denna godbit är värd varenda krona.

3490 kr hos CDon

fotokurs

2. Fotokurs

När bloggaren väl har en proffsig digital systemkamera med alla specialfunktioner i hamn, återstår förmågan att ta bra bilder. Detta är som tur är inte något medfött, utan en talang man kan träna upp. Att ge bort en fotokurs är antagligen den ultimata gåvan, och något som mottagaren kommer att ha glädje av oavsett hur det går med bloggen i framtiden.

fotobok

3. Lyxig fotobok

Eftersom en blogg är något av dagens svar på den traditionella dagboken, är det inte vilka skräpinlägg som helst som läggs ut. Oftast finns det en tanke bakom varje ord och varje fotopixel som bloggaren väljer att offentliggöra. Låt bloggaren få föreviga sina bästa inlägg och finaste foton i en kompilerad och tryckt utgåva av sin blogg.

Från 109 kr hos Önskefoto

Blogg till business

4. Bok om bloggande

Har din kompis stora planer för sin blogg? Ge bort denna bok av Tyra Sjöstedt, där hennes framgångssaga speglas på ett inspirerande sätt. Vem sa att man inte kan läsa sig till uppgradering på karriärsstegen?

156 kr hos Bokus

Fridgepad

5. Fridgepad

När kompisen, syrran eller kusinen uppdaterar sin webbläsare var sjätte sekund för att kolla om något hänt på bloggen – det är då man gör klokt i att höja ett varningens finger. Det är också då som denna present passar som bäst. Med hjälp av en kraftig magnet kan bloggarens iPad smidigt fästas upp på kylen, och därmed finnas nära till hands även vid måltider och matlagning!

iPad

6. iPad eller iPad Mini

Det är förstås lite sexigare att blogga från en iPad eller i bästa fall nya iPad Mini än sin dator. Den går enkelt ner i handväskan och med iPad 2 kan man både ha 3G-uppkoppling och en bra kamera att fota med. Allt man behöver med andra ord.

3190 kr hos CDon

Kamerastativ för modebloggare

7. Stativ för att ta kort på sig själv

Detta smarta kamerastativ gör det extra enkelt att ta kort på sig själv i fullformat. Perfekt för alla modebloggare! Inga fler blixtförstörda och suddiga bilder av dagens outfit via spegeln.

Bloggar du?

Vad för typ av saker vill du ha i julklapp som hjälper ditt bloggande? Vad använder du dagligen till ditt bloggande?


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Kameratrollet - 2012-11-17

En bra lista, även om jag skulle dra mig från att använda magnetner i närheten av datorprylar.