9 presenter till mamma för exakt 99 kr

2012-11-13 av Christoffer
9 presenter till mamma för exakt 99 kr

Om du letar efter julklappar och presenter till mamma under hundralappen så har du hittat rätt. Här hittar du 9 presenttips som alla kostar exakt 99 kr (när blogginlägget skrevs). 99 kr inkluderar förstås inte frakten men det blir ändå en billig present.

Läppglans

1. Glittrande läppglans

Flärd och skönhet kan man aldrig få för mycket av. Dessa läckra lipgloss finns i olika nyanser, och har en storlek som passar perfekt i handväskan. Har mamma börjat få åldersnoja kan hon dessutom andas ut – glansets antioxidanter skyddar läpparna mot för tidigt åldrande…

99 kr hos Lyko

Adele 21

2. CD med Adele

Mamma har ju knappast missat den unga sångerskan med den djupa rösten som har förtrollat miljontals människor världen över. Men har hon lyssnat på hela skivan eller bara hört hitsen?

99 kr hos CDon

Hållare för rökelse

3. Hållare för rökelse - Utgått

Rökelse tillför en extra dimension till hemmet – den ser till att även doftsinnet får sitt. Förvarar mamma sina rykande pinnar i små urdiskade senapsglas? Ge henne denna stilenliga hållare, och hoppas på att det förbättrar din egen karma.

99 kr hos Sött & syrligt

Buybutton obsolete

Hjälpredan Rocky

4. Hjälpredan Rocky

För att minska på mammas stressnivå i vardagen, skänk henne denna smarta förvaringspryl. Hållaren Rocky har reda på både nycklar, fjärrkontroller och smycken, så att de verkligen ligger där man lade dem sist…

sockar

5. Mjuka sockar

Ingen känsla är väl så trygg som den av att dra på sig ett par mjuka och torra sockar. Detta exemplar finns i rosa och blått, och värmer snällt upp mammas vinterkalla fossingar. En present som kommer att användas om och om igen!

Nyckelring med digitala foton

6. Nyckelring med foton på barnen

Denna nyckelring är utrustad med en liten digital fotoram. Fyll den, innan du ger bort den, med bilder på barnen och andra älskade i mammas liv. En billig och mycket fin liten present.

Godisbox

7. Skicka godis till mamma

Om du bor på annan ort och vill skicka nåt litet till Mors Dag, mammas födelsedag eller kanske som julklapp så är denna godisbox fylld med några chokladfavoriter en god idé.

99 kr hos Godisboxen

Buybutton obsolete

Klädvikaren

8. Skjortvikaren

Nu ska vi inte utgå ifrån att det är mamma som viker kläderna i ert hus men om så är fallet kan nog all hjälp som finns behövas till denna tråkiga vardagssyssla. Ge bort denna smarta klädvikare tillsammans med ett presentkort på "x antal timmar hjälp med klädvikning".

You're a star t-shirt

9. Mamma: "You're a star"

Denna fina t-shirt från Nelly har texten "You're a star" och vilken mamma är inte det! Den lite ungdomliga utformningen passar extra bra på mamman som känner sig som 29 år!

Har du tips på presenter och julklappar till mamma för 99 kr?

Om du hittat nån fin present på nätet som passar extra bra till mamma och som kostar 99 kr, tipsa oss andra i kommentarslådan nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.