Vinnaren av Alla Hjärtans Dag-tävlingen

2013-02-10 av Christoffer
Vinnaren av Alla Hjärtans Dag-tävlingen
Foto: Dan / freedigitalphotos.net

På den 60:e gissningen satt till slut det rätta svaret och det var Daniela Brantlind som gissade rätt på den hemliga vinsten från Fyndiq.se i vår Alla Hjärtans Dag-tävling. Det rätta svaret var alltså denna Sony M15iP iPhone/iPod-docka. Daniela kan nu välja mellan att vinna denna hemliga vinst eller 1 000 kr i presentkort från Fyndiq.se. Stort grattis!

Motiveringarna till ledtrådarna:

15 dagar kvar: Vinsten finns, även denna gång, att hitta på Fyndiq.se. Motivering: Inte mycket att orda om.

14 dagar kvar: Presenten är, till skillnad från förra gången, inte något som får en att lukta gott. Motivering: Inte mycket att orda om.

13 dagar kvar: Det är inget för barn, faktiskt. Motivering: Trots att det är en "docka" är det ju inte främst en produkt för barn.

12 dagar kvar:  Den behöver ingen elsladd för att fungera Motivering: Produkten drivs ju av batterier.

11 dagar kvar: Den ger dig sex, men kanske inte på det sättet du tror. Motivering: Med fullt uppladdade batterier får man sex timmars speltid.

10 dagar kvar: Det är inte en klassisk Alla Hjärtans Dag-present men kan absolut bidra på Alla Hjärtans Dag. Motivering: Elektroniska prylar är kanske inte direkt förknippade med AHD.

9 dagar kvar: Värdet är högst 1.000 kr. Motivering: Inte mycket att orda om.

8 dagar kvar: Prisnedsättningen är mer än 100 kr. Motivering: Inte mycket att orda om.

7 dagar kvar: Presenten väger mer än mjölkpaket Motivering: Den väger 1.1 kg.

6 dagar kvar: Produkten stimulerar ett sinne mycket mer än de andra. Motivering: Hörseln.

5 dagar kvar: Produkten behöver sättas ihop med en annan, populär, pryl (som inte ingår) för att den ska vara användbar. Motivering: Man behöver en iPhone eller iPod för att den ska fungera.

4 dagar kvar: Produkten är batteridriven, därför behöver den ingen elsladd. Motivering: Inte mycket att orda om.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.