Presenttips.se logo

Jultävlingen avgjord!

2012-12-14 av Christoffer
Jultävlingen avgjord!

När lite drygt hälften av tiden hade gått på Jultävlingen lyckades till slut Åsa Ölander gissa rätt. Rätt svar var alltså Dior J'adore L'eau Spray femme 75 ml. Åsa får nu välja mellan denna julklapp eller ett presentkort på 1.000 kr på Fyndiq.

Det kan nämnas att den första julklappen (som alltså tog slut) var damparfymen Miss Dior. Det gjorde ju att tävlingen fick justeras lite vilket orsakade lite felaktigheter som fick rättas till, jag ber om ursäkt om det har förvillat någon!

Stort grattis, till Åsa!

PS: För er som vill ha revansch så kolla in nuvarande Måndagstävling. Det är, när detta skrivs, bara ett tävlingsbidrag (!) angivet så chanserna att vinna är mycket goda!

Motiveringen till ledtrådarna

1:a december: Du hittar julklappen på Fyndiq. - Inga motivering krävs

2:a december: Värdet på julklappen överstiger inte 1.000 kr. - Inga motivering krävs

3:e december: Priset på varan är nedsatt - Här missade jag faktiskt att justera denna ledtråd efter att julklappen byttes då j'Adore faktiskt inte är nedsatt, Miss Dior var dock det. Sorry!

4:e december: Det finns (idag) fler än 5 varor kvar av produkten (gäller för den nya produkten idag 14/12) - Stämmer fortfarande

5:e december: Inte vilka toner som helst - I produktbeskrivningen på j'Adore står "Parfymen utforskar de traditionella doftnoterna av neroli, begamott, citrus, blommor och magnolia". För Miss Dior stod motsvarande referens till dofttoner...**

6:e december: Vissa komponenter är ganska tunga och inte alla kommer att vilja bära den med sig - En klurig ledtråd som var tänkt att förvilla något, parfymerna har ju olika komponenter. Att inte alla kommer vilja bära den syftar på att det är en damparfym.

7:e december: En viktig ledtråd finns idag på vår Facebook-sida - Ledtråden angiven på Facebook-sidan var att "Grinchen" hade brutit sig in på vår sida och skapat en falsk ledtråd som kommer komma någon gång under tävlingens gång. Man fick inte reda på vilken den falska ledtråden var.

8:e december: Denna julklapp är inte lika söt sedan man tog bort biosnacks från menyn Man kan tolka denna som att den skulle kunna växa i trädgården. - För Miss Dior stod det i beskrivningen att man nyligen tagit bort toner av popcorns och sötma. För j'Adore refererar man till "som en underbar tolkning av en frodanden blombukett".

9:e december: Apropå det vi skrev 6:e december om "inte alla", man kan nog säga att "bara hälften" kommer vilja bära den. - Syftar på att det är en damparfym.

10:e december: Denna julklapp + årets julklapp = sant - Den FALSKA ledtråden som det talades om på Facebook-sidan. Ledde många in på att tro att det handlade om någon form av stereoutrustning.

11:e december: Man skulle kunna tro att den här julklappen är gift med "Chrille" Fransmännen älskar denna! Engelsmännen tycker dock att "vadå, ska man dö eller?". - Dior är ju vanligtvis Christian Dior ("Chrille") och Miss Dior torde ju vara hans man. j'Adore betyder "jag älskar" på franska. Apropå engelsmännen "dior" = "die or" = "dö eller".

12:e december: Denna julklapp behöver elektricitet lika mycket som Fredrik Reinfeldt behöver en hårsnodd - Ett sätt att hjälpa att få loss de som fastnat på stereospåret. Reinfeldt behöver nog knappast en hårsnodd och en parfym behöver ju ingen elektricitet.

13:e december: Lucia bär nog gärna denna men förmodligen inte stjärngossarna. - Syftar på att det är en damparfym.

14:e december: Julklappen innehåller alkohol - Parfymer innehåller alkohol


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

2 kommentarer

Som svar på Susanne

Christoffer - Presenttips.se - 2012-12-15

Tack, det var riktigt roligt att höra!


Susanne - 2012-12-14

Grattis Åsa!!!!

Det här var helt klart den roligaste jultävlingen av alla dessa kalendrar som är i år. Konstigt att inte flera hittade hit!!!

Ser framemot flera sådana här tävlingar!! :)