Presenttips.se har 1 742 manuellt utvalda presenter från 488 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Föregående: God Jul - på världens alla språk |

Nästa: 8 smarta saker till sovrummet att ge bort

8 presenter som skapar en supermysig mors dag

8 presenter som skapar en supermysig mors dag åt din mamma
2016-05-07 av Christoffer

Den 31:a maj är det Mors Dag och för många är det en dag då man passar på att uppvakta sin mamma lite extra. Vad är då en lämplig present att ge på Mors Dag? Om du frågar din mamma är det nog troligt att du får ett svar som "Jag är bara glad att du finns", "Åh, jag har allt jag behöver" eller "En fet lamborghini" (ja, alla mammor är ju förstås inte likadana).

Idag tipsar vi om hur du kan göra Mors Dag till en dag för din mamma att koppla av och mysa. Här får du några tips på presenter och saker du kan göra för att låta mamma koppla av och njuta en dag som är till för just henne!

doftljus rabarber vanilj

1. Sätt stämningen med doftljus

Förbered hemmet med tända ljus, tex när hon kommer hem från jobbet, och ladda också upp med härliga och avslappnade dofter. Du kan också kombinera både och med ett lyxigt och härligt doftljus från Klinta.

189 kr hos LiveHome.se
Besök butiken
 
Tofflor slippies

2. Värm upp dessa tofflor i mikron

Låt det första hon gör när hon kommer in genom dörren (eller vaknar) är att stoppa fötterna i dessa fantastiska, mikrouppvärmda tofflor. Låt vara att det är sommarvärme ute, fötter mår alltid bra att vara varma!

349 kr hos Bluebox
Besök butiken
 
massagerobot som masserar och kliar

3. Låt mamma få en automatisk massage

Låt mamma lägga sig ner på soffan eller sängen och få en avslappnande och automatisk massage. Denna fantastiska lilla robot heter WheeMe och båda kliar och masserar försiktigt ryggen på en och samma gång.

399 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
badskum från rituals

4. Tappa upp ett bad med lyxigt badskum

Medan din mamma ligger och kopplar av i sängen passar du på att tappa upp ett bad. Fyll badet med denna lyxiga badskum från Rituals berikad med rismjölk och med en doft av körsbärsblom. Sätt på mammas favoritmusik i bakgrunden!

150 kr hos Lyko
Besök butiken
 
pimpsten klinta

5. Pyssla om fötterna efter badet

Med mjuka fötter och ett avslappnat leende kan mamma sedan sätta sig och pyssla om fötterna med hjälp av denna pimpsten. Fila bort förhårdnader och lyft fram ett par nya fötter.

89 kr hos LiveHome.se
Besök butiken
 
Automatisk fotmassage

7. Dags för fotmassage

Med mjuka och nybadade fötter är det dags för massage igen. Denna fantastiska fotmassage-maskin ger mamma massage medan du förbereder nästa del i denna ultimata Mors Dag.

1495 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Poppa micropopcorn med vanliga popcorn

8. Poppa popcorn

Avsluta den härliga Mors Dag-kvällen genom att krypa in under varsin filt, poppa upp lite popcorn med denna smarta skål som gör att du kan poppa popcorn i micron (utan mikropopcorn) och sätt på en riktig "mamma-film"!

299 kr hos Smarta Saker
Besök butiken
 

Du kan också komplettera presenterna med att exempelvis köpa hennes favorit-te, köpa "mamma-filmen" eller kanske den mysiga filten att krypa ner under.


Skriv en kommentar

0 kommentarer