8 personliga och unika presenter under 300 kr

2016-12-07 av Christoffer
8 personliga och unika presenter under 300 kr

Personliga och specialanpassade presenter är en personlig favorit för mig. Jag gillar när man kan använda sig av foton, meddelanden, inskriptioner och liknande för att göra en annars kanske alldaglig present lite roligare. Nuförtiden kan man skriva ut foton och specialanpassa saker på de mest intressanta sätt - i allt från rätt klassiska fotokalendrar till betydligt mer annorlunda presenter.

magisk mugg med foto

1. Magisk mugg som visar foto när den blir varm

Detta är en klassisk fotomugg men med en magisk touch. När den är rumstempererad ser den ut som vilken svart mugg som helst men när man häller i en varm dryck (tex kaffe) så försvinner den svarta färgen och man ser fotot undertill. Detta är en rolig present framförallt för att man kan vara mycket kreativ med vilket foto som ska dyka upp - kanske som en överraskning!

kärlekslås gravera

2. Graverat kärlekslås

Ett kärlekslås är vanligtvis ett vanligt hänglås som man låser fast på en plats, som ett tecken på kärleken mellan två älskande. Det är en rätt ny tradition (2008) som kommer från Pont des Artes i Paris där turister låser fast ett hänglås på bron och slänger nyckeln i vattnet. Att ge bort detta kärlekslås och gravera det med era namn och sedan låsa fast det på en plats som har stor betydelse för er båda är en fin, romantisk present.

fickplunta graverad

3. Graverad fickplunta

En vacker och enkel fickplunta som denna kan vara en rolig och samtidigt snygg present till kompisen du brukar festa ihop med. Det "naturliga" kanske är att gravera in personens namn men du kan säkert komma på något ännu roligare (kanske något internskämt?) som du kan gravera på pluntan istället. Eller hur?

Sparbössa med foto

4. Spara ihop till något speciellt

Visst är det kanske fint att ha en bild på barnet på sparbössan (som i bildexemplet) men ännu bättre är ju att man tar ett foto som representerar det barnet (eller personen) ska spara ihop till - och som motiverar henne eller honom att lägga i veckopeng och födelsedagspengar.

foto på plexiglas från önskefoto.se

5. Foto på plexiglas

Ett lite annorlunda sätt att trycka upp ett vackert foto (utöver att rama in fotot) är att skapa det på plexiglas vilket man kan göra på länken. Välj ut ett vackert och/eller unikt foto som du vet kommer passa väl in i mottagarens hem och skapa en unik och personlig inredningsdetalj.

Från 399 kr hos Önskefoto

Personligt brännjärn till köttbiten

6. Brännjärn till köttbiten med personens initialer

För grillmästaren som älskar att stå vid grillen med en öl i handen och servera sina gäster. Med detta brännjärn kan han bränna in sina initialer, familjens signum eller kanske bara favoritfotbollslagets förkortning.

kortfodral med gravyr

7. Kortfodral / plånbok med egen gravyr

Ett enkelt litet kortfodral man kan pryda med eget namn eller annat budskap som känns viktigt. En praktisk och personlig present som dessutom är snygg nog att ha i alla sammanhang. Kortfodralet finns i flera olika färger, bland annat brunt och svart.

julsaga personlig

8. Personlig julsaga för barnet

I denna personliga julsaga får barnet i allra högsta grad huvudrollen. Vid beställningen anger man barnets namn, där det bor, namn på vänner etc och all denna information förs sedan in i berättelsen där barnet blir hjälten som räddar julen.

259 kr hos minbästabok.se

Se också Presenttips.se's kategorilistning med personliga presenter.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.