Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: 8 presenter för personen som inte kan vara utan sin iPhone |

Nästa: 7 alldeles lagom namnsdagspresenter

8 bra presenter till personer som gillar att laga mat

8 bra presenter till personer som gillar att laga mat
2013-09-19 av Alexander

Matlagning är sannerligen en konstform, och oavsett om man bara har det som hobby eller utövar det i yrket så är det en sak som är säker. Det är riktigt roligt – ifall du dessutom har en vän som brinner för matlagning blir val av presenter självklart. Fortsätt läsa nedan så hittar du 8 stycken roliga och samtidigt praktiska presenttips till personer som gillar att laga mat.

Förvaringsburkar retro plåt

1. Förvaringsburkar i plåt

Kanske inte låter särskilt upphetsande. Men dessa förvaringsburkar är faktiskt rätt ovanliga och ser riktigt söta ut i skafferiet. Tillverkade i plåt och en snygg retrostil – paketet innehåller burkar för mjöl, socker, kaffe och té.

249 kr hos Bluebox
Besök butiken
 
Onion goggles present

2. Onion goggles

Att hacka lök är en pina, men med dessa speciella glasögon såg går det som på dans. Genom att bära dessa glasögon så undviker man nämligen att gråta under tiden som man hackar lök. Tillverkade i plast och passar de flesta ansiktstyperna.

229 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Babushka äggklocka och timer

3. Babushka äggklocka & timer

En äggklocka är ett självklart hjälpmedel i så gott som varje kök. Den här äggklockan försöker bryta den vanliga designtrenden genom att gestalta en så kallad Babushka. Klockan är från Bengt Ek Design och är tillverkad i plast.

189 kr hos Design online
Besök butiken
 
Virkad äggvärmare för dina ägg

4. Virkad äggvärmare

En äggklocka är såklart alltid bra, men att hålla äggen varma är ännu bättre. Mer lekfullt än funktionella kanske, men dessa äggvärmare är åtminstone en rätt så ovanlig syn på frukost- eller påskbordet. Äggvärmarna är virkade och kommer i flera olika utformningar och figurer, tillverkade utav bomull och dessutom handgjorda.

75 kr hos Bluebox
Besök butiken
 
Salt och pepparkvarn half pint

5. Salt- & pepperkvarn – half pint

En dukning är inte fullbordad utan salt och pepparkvarnar. Dessa stilrena modeller är tillverkade i akryl och passar till såväl vardag som fest.

199 kr hos Design online
Buybutton obsolete
 
Brännare för desserter

6. Brännare

Perfekt för den som gillar att tillverka desserter eller skapa en extra twist på matlagningen. Denna brännare fylls med vanlig tändargas och smälter på ett snyggt sätt in i de flesta köken. Lämpar sig utmärkt för att karamelisera efterrätter exempelvis.

229 kr hos LevHemma.se
Buybutton obsolete
 
Örtsax i present

7. Örtsax

En örtsax kanske låter något överdrivet, men ack så användbart. Denna sax är speciellt anpassad efter att klippa örter med och är tillverkad i rostfritt stål med ett plasthandtag. Konstruktionen består av tre stycken vassa blad som klipper örtknippen i jämna storlekar för grytor eller över maträtter.

79 kr hos RoyalDesign.se
Besök butiken
 
Ost och vinprovning i present

8. Vin och ostprovning

Att vara hemma och laga mat i köket är kul, men att äta någon annans mat är minst lika roligt. Bjud en vän på en ost- & vinprovning för att tillsammans upptäcka hur smaker och aromer kombineras. Lika lärorikt som underhållande.

495 kr hos Happy-Day.se
Besök butiken
 


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.