8 presenter för personen som inte kan vara utan sin iPhone

2013-09-15 av Tore
8 presenter för personen som inte kan vara utan sin iPhone

Alla har vi den vännen – killen eller tjejen som blivit ett med sin iPhone. De har bemästrat till perfektion konsten att föra ett samtal samtidigt som de obekymrat tar bilder, lägger ut dem på Instagram, messar frisörskan för att boka tid, twittrar och kollar mailen. När det blir dags att köpa presenter till födelsedagar eller jul, vad passar då bättre än något som gör att din vän aldrig mer behöver vara utan sin iPhone?

cykelhållare för iphone

1. Cykelhållare för iPhone

Med denna smarta uppfinning kan din vän skicka meddelanden och surfa medan han eller hon trampar sig fram till jobbet, biblioteket eller mataffären – utan att behöva ta en hand från styret för att hålla telefonen. Tack vare telefonens GPS-funktion kan vännen dessutom alltid se var han eller hon befinner sig och cyklar därför aldrig vilse igen.

safety case till iphone

2. SafetyCase till iPhone

En iPhones livslängd kan förkortas dramatiskt om den ofta utsätts för stötar, vatten eller kraftiga slag. Om din vän är byggare, fjällguide, skogshuggare eller helt enkelt gillar forsränning på fritiden, kan detta SafetyCase, som skyddar effektivt mot stötar och fukt, vara en livräddare. En iPhone ska naturligtvis med överallt och med detta SafetyCase kommer telefonen överleva ännu en tuff dag på jobbet, ute i naturen eller på krogen.

billaddare till sin iphone

3. Billaddare

Att använda telefonen varje minut på dygnet tär på batterikrafterna. Frasen ”någon som har en iPhone-laddare?” har du säkert hört ofta från din iPhone-frälste vän. Istället för att kompisen snyltar på din elräkning bör han istället ladda mobilen på väg till dig. Köp därför en billaddare till honom. Då kommer hans iPhone aldrig mer ha tomt batteri.

boombox till sin iphone

4. Boombox-högtalare till iPhone

Den här presenten kombinerar en nostalgi för 80- och 90-talen med ett behov av högtalare. Det bästa med den här presenten är att du själv kommer ha nytta av den på nästa grillfest. Med högtalare i en klassisk boomboxdesign kan din kompis iPhone nu även skänka glädje åt omgivningen. Obs, hur pass bra denna present är beror helt och hållet på din väns musiksmak.

iphone vantar

5. Touch screen-vantar

Det kan vara svårt att använda en touch screen under den bittra skandinaviska vargavintern när fingrarna fryser till is. De här vantarna är speciellt framtagna för att fungera med touchskärmar så att telefonen kan användas oavsett utomhustemperatur.

iphone plånbok

6. iPhone-plånbok

Glömmer din vän ofta sin plånbok? Med den här praktiska iPhone-plånboken finns telefon, legitimation och pengar på samma plats – och din vän kommer aldrig att glömma sin iPhone. Se denna present som en investering, du kommer aldrig mer behöva betala din väns restaurangnota då han ”glömt plånboken hemma”.

iphone sportarmband

7. Sportarmband

Det är fortfarande oklart om ”ständig tillgång till iPhone” finns med i genevekonventionen över mänskliga rättigheter. Men inte ens när man tränar inför ett ultramaraton bör man vara utan denna underbara manick. Ge din vän ett sportarmband som håller telefonen under löpturen. Så kan han dessutom använda en app för att hålla koll på sina träningsresultat.

Från 99 kr hos CDon

arkadspel till sin iphone

8. Arkadmaskin till iPhone

I kategorin ”roliga prylar till sin iPhone” finns många festliga presenter, men de flesta är bara roliga ett litet tag. Den här arkadmaskinen i miniformat ger glädje och spännande stunder i en, om inte lång tid, så åtminstone längre tid framöver. Köp en till dig själv också så du och din vän kan jämföra high scores!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Lizz - 2013-12-30

Perfekt julklappstips, eller nyårstips, till den som har allt! Tack för en bra lista!

Lizz