7 otroligt oktobriga presenter

2013-09-30 av Alexander
7 otroligt oktobriga presenter

Att hösten är här går inte att förneka. Löven börjar bli gula och kvällarna mörkare, dessutom så sjunker temperaturen lägre för varje dag. Men hösten lämnar också utrymme för mysiga ögonblick fyllda med filtar, té och en chans att ägna tid åt familj och vänner. För dig som ska ge en present till någon så lämpar sig detta utmärkt, här får du tips på sju stycken otroligt oktobriga presenter.

Recipe for men Anti shine

1. Hudkräm - ”Anti-shine Moisturizer” för män

Huden får utstå många påfrestningar under hösten både i väder och vind. Därför är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Denna hudkräm från Recipe for men motverkar glansighet och håller ansiktet återfuktat under hela dagen - levereras i tub om 75 ml.

289 kr hos Gents

Whiskyspelet

2. Whiskyspelet

Vad finns det inte som är trevligare än att spela sällskapsspel vid mörkrets inbrott? Kombinera det med ett glas whisky för extra livsnjutarstämpel. I det här whiskyspelet får man lära sig allt om whisky, från de knasigaste fakta till intressanta anekdoter. Spelet innehåller över 400 frågor, tärningar och block medföljer.

Åre chokladpraliner present

3. Åre Favoritpraliner

En perfekt balanserad kopp kaffe tillsammans med en handgjord pralin är ett perfekt medel för att koppla av i regnet. I denna ask från Åre choklad så medföljer det 140 gram chokladpraliner i varierande smaker, och förpackningen levereras med ett gyllene sidenband runt sig. Utmärkt present till såväl vänner som till kärlek!

129 kr hos Chokladbudet.se

Buybutton obsolete

För frusna, nyfikna händer

4. Pekskärmsvantar – Glider gloves

Ett återkommande problem på höst och vinter är att man måste ta av sig handskarna för att touchen på ens smartphone skall fungera. Med dessa handskar är det problemet ett minne blott – de fungerar nämligen för touchdisplayer. Finns i flera utformningar och färger, tillverkningsmaterialet är bland annat nylon och akrylfiber.

Sally maskeraddräkt

5. Maskeraddräkt till de stundande Halloween-festerna

Oktober månad innebär också halloween, och det sistnämnda betyder inte sällan maskerad eller utklädnad. Passa på att ge bort en halloweendräkt i present, en högst lämplig gåva till såväl barn som vuxna. Denna dräkt som föreställer ”Sally” är exempelvis tillverkad i polyester och kommer med klänning samt peruk.

Snug rug mysfilt

6. Snug rug deluxe filt

Att krypa upp i soffan blev precis ännu skönare tillsammans med Snug rug deluxe. Denna filt är idealisk för att värma upp frostiga och kalla kvällar. Levereras tillsammans med en väska och är tillverkad i fleece, dessutom finns det en smart ficka på framsidan avsedd för fjärrkontrollen.

Tofflor hösten oktober

7. Tofflor

Hjälp vänner eller bekanta att bli av med kalla fötter genom att ge bort ett par tofflor. Dessa är tillverkade i akryl och är jaguarstickade, innehåller dessutom fuskpäls för detaljerna. Finns tillgängliga i varierande storleksmått.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.