Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: 7 otroligt oktobriga presenter |

Nästa: 8 presenter till den kaffetokige

6 ekologiska presenter

6 ekologiska presenter
2013-10-14 av Alexander

Ekologiska produkter har de senaste åren blivit allt mer populära. Du kan idag hitta alla möjliga märken, certifieringar och tillverkare av ekologiska varor – inom allt ifrån mat till kläder. För dig som har en vän som gillar att värna om miljön och är galen i ekologiska varor så skapar det möjligheter för utmärkta presenter. Så häng kvar och fortsätt läs, för nu tipsar vi om sex stycken riktigt bra presenter som samtidigt är ekologiska.

Kaffemugg keramik

1. Kaffemugg – ”I am not a paper cup”

Att ta med en kaffe på vägen till jobbet eller skolan är någonting som många gör. Med den här muggen i keramik så håller man kaffet varmt samtidigt som man är miljövänlig genom att inte använda nya pappersmuggar varje dag. Går utmärkt att diska i maskin och rymmer cirka 3.5 dl.

119 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Ekologisk hudkräm

2. Trädgårds Apoteket Ekologiskt Ansiktsserum

Att ta hand om sig själv och sin hud är något som alla bör göra. Det här ansiktsserumet ger en ny lyster och en fräsch känsla för huden, stramar dessutom ut ojämnheter och rynkor. Så att kombinera hudvård med ekologiskt tänkande – inga problem! Serumet innehåller b.la. granatäppelolja och passar alla hudtyper.

235 kr hos Shopping4net
Buybutton obsolete
 
Ekologisk vetevärmare

3. Vetevärmare

Nu när hösten och vintern börjar närma sig kan det vara skönt att få lite värme. Vad passar då inte bättre än en klassisk vetevärmare som innehåller svenskt och ekologiskt odlat vete? Placera vetevärmaren i mikrovågsugnen för att sedan känna hur den mjukar och värmer upp leder samt muskler. En perfekt present för såväl den frusne som den ekologiskt medvetna!

159 kr hos apotea.se
Besök butiken
 
Brödpåse

4. Brödpåse

Nybakt bröd vid frukostbordet är det bästa som finns, men problemet är ofta att det blir torrt och smaklöst när det legat framme. Hur gör man då för att hålla brödet färskt? Jo, genom att använda sig utav en brödpåse. Denna brödpåse är tillverkad i 100 % ekologisk bomull och håller brödet gott och fräscht upp till 3 dagar.

158 kr hos Smarta Saker
Besök butiken
 
Faith in nature schampo

5. Faith in nature – schampo

Ett parabenfritt, ekologiskt och naturligt schampo utan användning av syntetiska konserveringsmedel eller artificiella aromer. Så om du har en vän eller partner som bryr sig om håret och letar efter en present att ge bort så har du svaret. Flaskan rymmer 400 ml och finns i en rad olika utföranden och dofter.

79 kr hos Bodystore
Besök butiken
 
Nattlinne ekologiskt

6. Nattlinne i ekologiskt material

Ett nattlinne tillverkat i 100 % ekologisk bomull med hello kitty motiv. Innehåller rynk och rosett framtill. En perfekt present till den som har barn hemma och samtidigt vill vara miljömedveten. Tvättas på 40 grader och levereras i färgen rosa.

149 kr hos Cellbes
Besök butiken
 


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.