12 perfekta presenter till träningsnörden i din närhet

2015-05-11 av Christoffer
12 presenter att ge bort för att underlätta träningen

Träning och fysiska aktiviteter har på den senaste tiden blivit en stor del av mångas liv. Vart vi än vänder blicken ser vi människor i specialgjorda träningskläder, bilder från hajker och incheckningar på sociala medier. För att maximera träningen är det alltid bra med lite hjälp och just därför har vi satt ihop en lista med 12 perfekta presenter att ge bort till den personen i din närhet som inte kan slita sig från gymmet.

Sköna träningshandskar

1. För ett fastare grepp

Dödslyft och bicepcurls kräver ganska mycket av händerna och speciellt handflatorna. För en riktigt fulländad rörelse och bra resultat krävs ett riktigt fast grepp, och detta kan bli svårt i mitten av ett svettigt träningspass. Dessa träningshandskar är perfekta för ändamålet. De är både snygga och bekväma och de kommer definitivt ge det grepp som behövs för att kunna plocka upp de riktigt tunga vikterna. Se musklerna växa samtidigt som handflatorna håller sig fina! Grym present att ge bort till en stark vän.

Muskelstimuleraren Abtronic X2

2. För den med lite tid

Att ta sig iväg till gymmet är i många fall något som det inte riktigt finns plats för i schemat. Vägen till gymmet tar tid, träningspasset tar tid och vägen tillbaka vägen tar tid. I en stressig livsstil blir det därför ofta så att gymmet prioriteras bort. Som tur är finns det sätt att få in träningen i vardagslivet. Detta Abtronic-bälte är perfekt att använda hemma eller på kontoret för att tona armar och ben inför strandsäsongen.

299 kr hos Halens

Buybutton obsolete

Pulsmätare

3. För den medvetne

Det finns mer till träning än att enbart dra ut på en springtur eller åka till gymmet för att lyfta vikter. För de som verkligen satsar på sin träning kan det vara intressant att hålla koll på pulsen under träningspasset. Denna pulsmätare hjälper dig att hålla koll på både hjärtslag, tid och datum och den är dessutom vattentät. Pulsmätaren kommer med ett bekvämt pulsband som fästs runt bröstet. Helt enkelt en grym present som kommer uppskattas av den som får den.

Protein Bar från Goodlife

4. För den mellanmålssugna

Kost är en väldigt viktig del av ett aktivt liv, både innan under och efter träning. Det går att träna hur hårt som helst, men om inte maten anpassas efter en hälsosam livsstil kommer inga ordentliga resultat uppnås. Att fylla på med energi är alltid viktigt och dessa protein-barer från Goodlife är kommer ge exakt den boosten som behövs efter avslutat träningspass. Att de dessutom är prisbelönta för sin goda smak gör inte direkt valet svårare. Ge bort detta 15-pack till den träningsnörd i ditt liv som alltid uppskattar ett gott mellanmål.

Sportflaska med sportkork

5. För den törstiga

Oavsett vilken träningsform som utförs är det viktigt att hålla kroppen hydratiserad. Många vattenflaskor som finns på marknaden innehåller konstiga ämnen vattnet som dricks plockar upp och för vidare in i kroppen. Med denna specialdesignade sportflaska i rostfritt stål, med sportkork, kan du vara säker på att vattnet eller sportdrycken som dricks under träningspasset är helt rent och fräscht. Tack vare designen kommer den inte heller börja lukta illa som de flesta plastflaskor gör efter några användningar. Ge bort till din hårdtränande vän.

249 kr hos naturkompaniet.se

Snygg gympåse från Nike

6. För den som bär

Träningskläder, skor, lås och vattenflaska är några av de saker som behövs tas med till gymmet. Men att lägga ner dessa, ofta lite illaluktande, saker i samma väska som används i jobbet eller skolan är inte alltid ultimat. Istället är det bra att ha en speciell träningsväska. Denna gympåse från Nike är ett bra val. Den är både snygg, praktisk och slitstark. På utsidan finns även ett extra fack för värdesaker. En gympåse som definitivt kommer uppskattas av den som får den.

Fitnessboll

7. För extra stabilisering

Bukmuskulaturen är den som är absolut viktigast. Den ger kroppen stabilitet och hjälper till att hålla oss upprätta. Därför är det viktigt att hela tiden jobba på den och bygga upp den med olika stärkande övningar. Denna pilatesboll är helt perfekt att involvera i träningsrutinen för bålen. Med hjälp av den går det att stärka rygg- och bålmuskulatur och även göra balansen bättre. Bollen har en diameter på 65 eller 75cm och kommer med en praktisk pump för upppumpning. Går även bra att använda som substitut för stol på kontoret för extra vardagsträning.

Hantlar med lösa vikter

8. För hemmagymmaren

Att ha redskap i hemmet som kan användas för träning är alltid en bra sak att ha. Det gör att det inte finns några ursäkter för att inte träna eftersom ingen tid kommer att gå åt för att ta sig till och från gymmet. Detta lilla kit med hantlar är perfekt att ha hemma och dra fram för att jobba på biceps, triceps, bröst och axlar. Varför inte passa på att lyfta lite skrot med favoritserien på TV i bakgrunden? Vikterna är lösa vilket gör att du själv bestämmer hur mycket hantlarna ska väga. Riktigt bra present att ge bort till någon med lite tid.

Kosttillskott för löpare

9. För trötta ben

I en aktiv livsstil är det ibland bra att använda sig av kosttillskott för att ge kroppen all den näring som den behöver. Många upplever ibland känslan av att benen inte riktigt hänger med och att de istället känns väldigt trötta och tunga. Detta kosttillskott är speciellt framtaget för att motverka denna känsla, så att du kan ge dig ut i löparspåret utan ångest. Med aktiva ingredienser som bark från medelhavstall, vindruvsblad och C-vitamin kommer kollagenbildningen normaliseras och benen kommer kännas lättare och piggare än någonsin. Perfekt present att ge bort till löparen i din närhet.

Svettband 2-pack

10. För den svettige

Under träning kommer svetten som ett brev på posten. Vissa svettas mer än andra och behöver något som kan hjälpa till att torka bort denna jobbiga vätska från ansikte och ögon. Att släpa runt på en handduk är inte alltid ultimat och är i vissa fall omöjligt, exempelvis ute i löparspåret eller på aerobicspasset. Dessa smidiga svettband är perfekta att ha runt handlederna och använda för att snabbt torka av ansikte och hals under de svettigare av träningspass. De är gjorda i mjuk frotté och har en riktigt bra absorberingsförmåga. De är även väldigt bekväma att ha på sig.

29 kr hos Ellos

Buybutton obsolete

Stegsensor Bluetooth Smart

11. För löparen

För de som tränar löpning och verkligen vill satsa på att förbättra steg och teknik behöver ibland lite extra hjälp för att se exakt vad det är som händer i kroppen. Denna stegsensor med Bluetooth är idealisk för riktiga löpare. Med hjälp av denna går det bra att se hur snabbt löpningen gick och hur lång sträckan var. Den fungerar lika bra ute i skogen som den gör på löpbandet. Ta en titt på stegfrekvensen och löptekniken och använd denna sensor för att förbättra löpsteget.

739 kr hos Ellos

Snyggt sportarmband

12. För musikälskaren

Många personer tycker om att ha musik eller podcasts som sällskap under träning. Att lyssna på något kan hjälpa till att tagga under träningspasset och göra att en orkar mer och tar i lite extra. Detta gäller både under löpturer och styrketräning. Men det kan vara knepigt att veta vad en ska göra av telefonen eller musikdonet. Detta praktiska sportarmband är perfekt att stoppa mobilen i och sedan fästa runt armen. På så sätt kommer telefonen inte vara i vägen under träningspasset.

299 kr hos Ellos


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.