Topp-5 bästa blombutikerna på nätet

2012-12-08 av Christoffer
Topp-5 bästa blombutikerna på nätet

Att skicka blommor med bud är en tjänst som funnits länge och som är ännu lättare med hjälp av nätet. Det är en klassisk och uppskattad present som är busenkelt att fixa.

  1. Euroflorist - Erbjuder en mängd olika sätt att hitta rätt blombukett baserat på kategorier som gåvotillfälle, färg, växter etc. Stort utbud på en bra webbshop! Skickar även utomlands.

  2. Flowerhouse - Omfattande blombutik med många valmöjligheter. Erbjuder även möjligheten att skicka nallar, choklad mm. Skickar även blommor utomlands.

  3. Interflora - Förmodligen det mest välkända blombudet och webbsidan är smidig och enkel om än lika inspirerande som de andra stora aktörerna. Skickar även utomlands.

  4. Mästerblomman.se - Enkel och bra, men lite tråkig webbsida. En trevlig funktion är att man kan skicka med en nalle, choklad etc tillsammans med blomman.

  5. Skicka-Blommor.se - Rak och enkel webbsida som gör det enkelt att handla.

Se även liknande budbutiker som: Godisboxen.se, Nallebudet.se, Skicka-Tårta.se och Chokladbudet.se.

Hur har vi gjort bedömningen?

När vi gör våra topp-5 bedömningar över presentbutiker av olika slag baserar vi dem främst på:

  • Generellt - Är detta en bra butik att leta presenter på?
  • Utbud - Har de ett stort utbud av presenter?
  • Unikt och annorlunda - Har de samma sak som alla andra eller har de lyckats hitta egna produkter?
  • Lätt, snyggt och enkelt att shoppa på sidan - Är sidan ful och plåttrig eller är den snygg, kul, inspirerande och enkel att surfa runt på?
  • ****Vi tar även viss hänsyn till priser och upplevd kvalitetskänsla på produkterna (baserat på produktbilder!).

Det är dock inte lätt att göra generella, objektiva bedömning och det finns många fler aspekter att ta hänsyn till. Läs mer om vad vi inte bedömer etc här!

Håller du inte med?

Håller du inte med vår lista? Skriv gärna din topp-5 lista för blombutiker på nätet i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.