Årets julklapp 2009: Personliga presenter

2009-12-01 av Christoffer
Årets julklapp 2009: Personliga presenter

Ni gissade det, personligt i år igen! Det är helt enkelt det roligaste, och som funkar för de allra flesta. Med detta så tar vi i så vi spricker och tipsar om allt du kan hitta i prylväg som går att specialanpassa till en personlig present.

Motivering###

För att alla har redan allt. Har det inte allt så har de redan skrivit upp det på önskelistan och då kan du ge dig 17 på att moster redan köpt samma sak och så står mottagaren där med två kastruller från IKEA. Ingen kommer att kunna ge dig exakt samma present som denna, och det är också denna som han eller hon kommer bli gladast av!

Var kan man köpa presenten?###

Så här är listan på en massa butiker där du kan hitta allt som går att göra personligt på ett ellar annat sätt, oftast med hjälp av foton:

...och så har vi ju också Årets Julklapp 2008 (den personliga fotoramen) samt Årets Julklapp 2007 (den påminnande t-shirten).

Pris ###

Från hundralappen till tusenlappen.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.