Årets julklapp 2010: Appen

2010-12-01 av Christoffer
Årets julklapp 2010: Appen

2010 har ju haft sina upp- och nedgångar och Årets Julklapp 2010 borde ju symbolisera lite vad som är i tiden, 2010. Man kanske skulle kunna tänka sig (med tanke på katastrofen i Mexikanska golfen) att "badolja" skulle vara årets julklapp, kanske en maglite-ficklampa (med tanke på gruvolyckan i Chile) eller varför inte ett päronbugg för att hedra försvinnandet av 50-öringen? Inte det? Vad sägs då om detta.

Svenskarna översköljdes med iPhones och Androids, en teknikinvasion som förmodligen bara svenskar är kapabla till. Från den ena dagen till den andra satt var och varannan svensk och spelade spel, uppdaterade sin Facebook-status och mejlade med sin nya smarta lur. Under 2011 kommer man försöka komma på vad man faktiskt ska använda dem till och det kommer förmodligen vara fler appar som ligger högst upp.

Förbered er på detta genom att köpa presentkort på appar så att inte pengarna tar slut innan apparna gör det...hmmm...Vid närmare åtanke kommer nog inte det hända, men presenten är uppskattad ändå.

Motivering##

För att det är en present som gör skillnad i det lilla.

Var kan man köpa presenten?

Köp ett presentkort på AppStore eller Google Play. De går att köpa lite överallt, tex välsorterade matbutiker.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.