Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: God Jul - på världens alla språk |

Nästa: 8 presenter som skapar en supermysig mors dag

Vinnarna i de sista jultävlingarna

Vinnarna i de sista jultävlingarna
2015-12-23 av Christoffer

Under december har vi ju haft en mängd olika tävlingar här på sajten och fått in rekordmånga, fantastiska bidrag. Idag avslutar vi samtliga och annonserar vinnarna!

Twitter-tävlingen

Twitter-tävlingen har ju egentligen inte varit EN specifik tävling utan några småtävlingar i sig. Här gällde det att vara snabbast med att retweeta speciella tweets med specifika hashtags. Här var framförallt @snudstroem väldigt duktig och plockade hem två vinster.

Julmarknadstävlingen

Julmarknadstävlingen gick ut på att skriva en kommentar/recension om en julmarknad och/eller skicka in ett foto från julmarknaden.

Vinnaren har vi utsett till Maria M som både skickade in fina och användbara foton från Falbygdens Julmarknad och därtill skrev en bra och beskrivande recension av julmarknaden. Stort grattis! Maria vinner 300 kr presentkort på valfri nätbutik.

KitchenTime-tävlingen

I vår tävling sponsrad av KitchenTime.se som säljer köksprodukter. Här skulle man komma på bra julklappstips utifrån valfria produkter på KitchenTime.se. Här har vi utsett vinnaren till Theresia Vidén som hade en stavmixer som julklappstips. Hennes motivering

"Jag har valt produkten http://www.kitchentime.se/sv/p/stavmixer-mq725-svart Den är till någon som precis har fått sitt första egna hem. Det är väldigt många olika apparater som behövs i ett kök om man gillar att laga mat själv. Det ska vispas, hackas, mixas och skakas. Bor man dessutom ensam och oftast gör en eller två portioner, så är det både svårt och dyrt att ha massa stora klumpiga apparater stående. Därför passar denna perfekt som gåva till den personen."

Vi utsåg denna till vinnare då det var en bra motivering för en praktisk julklapp som förmodligen går hem hos många och då framförallt till just personer som nyss fått sitt första hem. Stort grattis till Theresia som vinner 300 kr i presentkort hos KitchenTime.se.

Lekologiskt-tävlingen

Den sista tävlingen för året var sponsrad av Lekologiskt.se som säljer giftfria och ekologiska leksaker. Här skulle man skriva ett (eller flera) julrim åt valfria produkter på Lekologiskt.se. Här har vi utsett vinnaren till Elias Wärlinge som verkligen utnyttjade möjlligheten att skriva flera bidrag. Många av dessa var bra men vår (vinnande) favorit var åt denna bitvänliga giraff.

Julrimmet är tänkt som en julklapp från en storebror till sin lillebror:

"Att lillebrorsan börjat få tänder har du den hårda vägen fått lära
så nu låter du honom inte längre komma nära
Visserligen är du naturlig, men någon bitleksak det är du ej
tycker inte om när någon nafsar på dig
Sophie kan dig från bördan göra fri
och tänk så glad brorsan kommer bli
Då får han en prickig liten vän
och aldrig kommer han vilja smaka på sin storebror igen"

Stort grattis till Elias som vinner 300 kr i presentkort hos Lekologiskt.se.

Tävla mer nästa år?

Med detta avslutar vi våra jultävlingar. Stort tack för alla fantastiska bidrag!! Jag hoppas att ni haft roligt i ert tävlande och att ni återkommer nästa år för fler tävlingar. Om du vill vara säker på att få reda på när det är tävlingar här se då till att gilla vår Facebook-sida (där vi alltid skriver när det är tävling på gång) och/eller vårt Twitter-konto där vi också ger tips om våra tävlingar.

God Jul på er allihop!


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.